kasja83 29.12.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 heeh.Gratuluje mmmsku pokonania pieca:-)Też mam z tym tematem(choć na dzień dzisiejszy jeszcze odległym) problem. W domu rodzinnym nigdy jakoś nie przejmowałam się zagadnieniem pieca, a tutaj zważwszy na fakt, że mąż pracuje w delegacji-trzeba będzie.Ale może i mnie uda się pokonać zmory:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.12.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 no to sie witam oficjalnie i trzymam mocno kciuki za termin przeprowadzki. zazdraszczam bo tez bym już chciała mieszkać w domku. Ale ja nadal czekam na kogoś kto zechciałby kupić nasze mieszkanie..... Wy mieliście więcej szczęscia. Ja mam córkę w wieku 12 lat więc wiem jaka tragedią są niedosuszone dżinsy Pozdrawiam i będę zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.12.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Witaj Mmms:) Myślę że mój szef chyba Cie znielubi bo własnie przeczytałam Twój dziennik "od deski do deski" zamisat pisać Bardzo Ważne Pismo Urzędowe:D:D Ale nie mogłam się oderwać Tyle Was przez ten czas spotkało... dobrego i złego... Dobrze, że zdążyłam przed przeprowadzką Gratuluje nowego domu, nowego pieca i wszystkiego... Bardzo miło się czyta to co piszesz... Mam nadzieję że za jakieś kilkanaście miesięcy będę mogła napisac to samo... ps. Trzymam kciuki za 7 stycznia&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 30.12.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Ale miło czyta się Wasze posty. Dziękuję 1976pinacolada i Lukarna i witam w moim dzienniku:hug:. Ten 7 stycznia to dla nas DUUUUUŻE wyzwanie, bo jest jeszcze jeden problem - nie mamy szamba. Cały czas czekamy na mróz, który zmrozi drogę dojazdową do nas. Na chwilę obecną nie ma szans, by wjechał tu ciężki samochód z betonowym zbiornikiem:(. Dziś prawie zakopałam się na podwórku u sąsiadów i ledwo wyjechałam. Zaczęłam już nawet głaskać kierownicę i na głos prosić moje autko, by mnie nie zawiodło - i.... udało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 30.12.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 A jutro SYLWESTER... Trzeba się bawić, ładnie wyglądać, mieć dobry nastrój, grosik w portfelu i wiele takich innych.... a więc zmykam do kuchni zrobić coś dobrego na wieczór (idziemy do sąsiadów na sylwestro-parapetówkę), a potem zamykam się w łazience, by się "upiększyć" na jutro;) Wszystkim, którzy odwiedzili i odwiedzają mój dziennik życzę udanej zabawy sylwestrowej i Szczęśliwego Nowego Roku. Niech Wam się wiedzie, a marzenia niech będą w zasięgu ręki! Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka,idzie Nowy Rok, stary już umyka.Więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana!Niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana !!!! mmms-ki http://elementarz1.blox.pl/resource/nnrfajerwerk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 07.01.2012 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Znów się nie udało! Nadal mieszkamy w bloku! Będzie 3-cia ostatnia próba - ale nie napiszę kiedy, żeby nie zapeszyć. W domu trwa gruntowanie, malowanie, gruntowanie, malowanie - i tak w kółko. Wszystko idzie bardzo sprawnie dzięki serdecznej pomocy przyjaciół. Kasia sama się wyrywa i prosi, by wskazać jej co ma robić, a sąsiedzi przychodzą bez pytania i chwytają za pędzle i wałki. Wczoraj Agnieszka malowała ze mną pokój Marty i tak się wczuła, że pędzel nie nadążał za nią, a farba fruwała po pokoju:) W domku jest cieplutko, wszystko ładnie schnie i "nasze marzenie" nareszcie zaczyna przypominać prawdziwy dom. Nawet bliźniaki włączyły się do pracy. Mati przycinał folię przy podłodze i gruntował te miejsca. Marta malowała glify w swoim pokoju Był nawet pierwszy wspólny obiad w naszej nowej, jeszcze nie zamontowanej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 07.01.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 A 4 stycznia było pierwsze ważne święto w naszym domku. Bliźniaki kończyły 13 lat. Powiedzieliśmy, że w tym roku nie ma czasu na urządzanie przyjęcia urodzinowego i że nie będzie tortu. W środę wyciągnęliśmy je na budowę pod pretekstem, że muszą sprawdzić kolory na ścianach w swoich pokojach. Na budowie czekała na nich niespodzianka: tort, szampan i nasi przyjaciele, którzy przywitali Martę i Matiego głośnym STO LAT:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja83 07.01.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 mmmsku świetnie, że tak sprawnie działacie:-)Czekam na fotki z całego domku:-)Że przy tym wszystkim macie jeszcze polot i dajecie rady z takimi niespodziankami- podziwiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.01.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Mmms'ku trzymam kciuki za przeprowadzkę. W końcu musi się udać!!! A potem zostaną Wam wspaniałe wspomnienia, wlaśnie takich chwil jak ta z urodzin, z malowania... i będzie cudownie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość niemar 08.01.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Pięknie, również trzymam kciuki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 09.01.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ja również trzymam kciuki. U nas podobnie gruntowanie, malowanie... i wciąż nie widzę końca. Od środy idę na urlop (2 tygodnie) więc może zdążymy bo 19 stycznia montaż paneli w sypialniach. Powoli już pakuję nasz dobytek i wywozimy kartony. 31 stycznia oddajemy klucze do mieszkania nowym nabywcom. Mam nadzieję, że jakoś to będzie bo parę rzeczy zostanie nam niestety jeszcze do zrobienia - malowanie klatki schodowej i przedpokoju oraz wiatrołap i piwniczka.Pozdrawiam - Jol@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 09.01.2012 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Jak ja Ci zazdroszczę Jolu. Też chcę urlopik albo pod rząd jeszcze 2 takie dłuuuuuuuuuuuuugien weekendy jak ten ostatni. Jeden dzień przeznaczyłabym na odpoczynek (bo padam ze zmęczenia), drugi na "odgruzowanie" mieszkania w bloku (bo ostatnio tylko budowa i budowa, a w tu nic nie tknięte). W pozostałe dni byłoby gruntowanie, malowanie, gruntowanie, malowanie, a i jeszcze sprzątanie. Mam taką cichą nadzieję, że 14-go zaczniemy układać panele w pokojach u dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 09.01.2012 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 A teraz relacja z naszych weekendowych "wypocin":p: Pokój Marty: (zapomniałam zdjąć taśmę ochronną z trójkąta przed zrobieniem zdjęcia - dopiero teraz zauważyłam, wrr) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 09.01.2012 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Pokój Młodego Messiego - (wszędzie fruwają odrobinki kurzu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 09.01.2012 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Kuchnia ... - hm, nie jest to kuchnia moich marzeń, ale na taką było mnie teraz stać. Może w przyszłości uda mi się spełnić marzenie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 09.01.2012 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Wiatrołap, przedsionek, korytarz - czy jak go tam zwał ... ...sama nie wierzę, że to zrobiłam - mam kolory na ścianach i nawet mi się podobają. Tu na zdjęciu brąz jeszcze schnie, ale nie mogłam się oprzeć i musiałam zrobić zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja83 09.01.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 o tak:-)fajnie, że wrzuciłaś fotki:-)Co Ty chcesz od swojej kuchni-bardzo ładna jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 09.01.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Świetnie Wam idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.01.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 A ile szafek!!! Na pewno nie będziesz miala problemu z rozmieszczeniem wszystkiego:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 10.01.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Kurcze jaka duża kuchnia.. łał i ile szafek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts