mmms 20.02.2012 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 A nasze wrażenia... Hm.... nie wiem co napisać. Jesteśmy po tzw. "bojowym chrzcie". Nie tak to sobie wyobrażaliśmy. Nie o tym marzyliśmy. Wprowadzaliśmy się do domu 28.01 - na początku tego fatalnego mrozu. Już pierwszego dnia zamarzła nam woda. Potem pękła nam rura w kotłowni (MK miał twarz pociętą przez lód), a na koniec pękł grzejnik w garażu. Wszystko przez kawałek źle ocielonej rury doprowadzającej wodę z pompy. Przez tydzień walczyliśmy z zamarzniętymi rurami, szambem, mrozem i zimnem. Gdy wszystko wróciło do normy i w końcu mogłam zrobić pranie okazało się, że w czasie przeprowadzki uszkodzona została pralka (ktoś chwycił za pokrętło programatora, który popękał tak, że nie udało się go naprawić) - mamy więc nowy, niespodziewany wydatek. Lubię niespodzianki - ale nie takie. Mam nadzieję, że to już koniec problemów i złe licho poszło sobie z naszego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka1801 21.02.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 No i co... bolało pisanie:) Trzeba było się nagadać, ale jaki efekt. Dla niewtajemniczonych mogę zdradzić, że domek MMMSków w realu prezentuje się jeszcze piękniej. Jest to miejsce pełne ciepła i miłości. Tak trzymać Kochani;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 21.02.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Kurcze piękne kafelki w holu.. co to za nazwa? i Kuchnia jaka duża i przestronna.. pięknie prezentuje się ta ściana w kształcie S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja83 26.02.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 mmmsku zima jak widać nie rozpieściła Was w nowym domku-ale to faktycznie można uznać za mega bojowy chrzest!!Wnętrza prezentują się pięknie i nabierają rumieńców.Zawsze z wypiekami oglądam kolejne fotki wrzucane przez Ciebie!!Czy już teraz możesz uznać, że jakieś wyjątkowe plusy, czy też minusy funkcjonalności domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 23.03.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 :)3 próba powrotu na forum: - za pierwszym razem wyłączyli mi prąd, a mój laptop ma słabą baterię i "amba wcięła" cały pięknie napisany post z aktualnymi zdjęciami. Zdenerwowałam się i odechciało mi się pisania. - po tygodniu humor mi wrócił i napisałam nowego posta, jeszcze dłuższego, z nowymi fotkami i w chwili gdy chciałam go wysłać......... zawiesił mi się internet i ponownie cały, gotowy do wysyłki post poszedł ........ sobie;) Tak więc dziś będzie mój come back nr 3. Dziś chcę odnotować ważne wydarzenie budowlane - MAMY PRĄD, nasz własny, nie pożyczony:p. Do tej pory korzystaliśmy z uprzejmości sąsiadów - dziękujemy. Na razie mamy taryfę budowlaną, bo domek jeszcze nieodebrany i dziennik budowy nie zakończony - ale wszystko w swoim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 23.03.2012 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Mieszka nam się coraz lepiej. Kurzu coraz mniej - chociaż na zdjęciach widać jeszcze plamki. Marta urządziła się tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 23.03.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Salon doczekał się lamp i firanek wieczorem: w dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 23.03.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 (edytowane) Tylko ten komplet wypoczynkowy nie pasuje mi do salonu - ale cóż, nie można mieć wszystkiego od razu:rolleyes: W kuchni pojawiło się takie cudeńko i nowa firanka cdn.. jak tylko uporządkuję kolejne pomieszczenia Edytowane 24 Marca 2012 przez mmms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 24.03.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Szczerze to już miałam dopytywać dlaczego nie chwalicie się swoimi pomieszczeniami.. z cierpliwością czekam na kolejne.. Czy firanka w kuchni to makarony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja83 25.03.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 no tak!!!Apetyt rośnie w miarę jedzenia!!Więcej fotek mi się marzy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka1801 05.04.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 http://images35.fotosik.pl/1294/9b1fef0c10bf9bc2.jpg Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle wszystkiego kurcze najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 06.04.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://img100.imageshack.us/img100/6320/wielkanoco.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 07.04.2012 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych !!! ALLELUJA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.04.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Radosnych Świąthttp://img.national-geographic.pl/images/1003/pics/shutterstock_wielkanoc_37d63d5b92.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 13.04.2012 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Pozdrowienia dla Wszystkich, którzy odwiedzili mój dziennik z Wielkanocnymi Życzeniami. Niestety ja, z powodu nawału pracy i gości, nie mogłam tu zajrzeć i zrewanżować się. A dziś początek weekendu - nareszcie spokój. Nikt i nic mnie nie "goni", goście wyjechali, MK w delegacji, dzieci na dworze, lekcji nie trzeba odrabiać, sprzątać będę jutro - korzystam z okazji nadrabiam zaległości w necie:p. Kamila i Marcin Czy firanka w kuchni to makarony? - tak makarony z Wisana - bardzo ją lubię. Zaraz zrzucę zdjęcia z aparatu i będą kolejne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja83 13.04.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Hej,hej!!Ja też mam nadmiar czasu, bo dopadł mnie wirus i leżę w łóżku chora:-(Czekam na fotki, które z pewnością poprawią mi nastrój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 13.04.2012 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Pokój młodego Messiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 13.04.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ponieważ na święta zapowiedzieli się goście trzeba było wykończyć pokoje gościnne. Tu początek paneli w pokoju nad garażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 13.04.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Świeżo pomalowany pokój gościnny bez mebli ... a tu już troszkę umeblowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 13.04.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Czy pokazywałam już hol? Chyba nie ... Widok od strony wejścia. Na schodach tymczasowo wykładzina (docelowo będzie drewno - kiedyś tam ...) półpiętro góra i wejścia do pokoi, od lewej Marty, Matiego, gościnnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts