mmms 13.04.2012 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ktoś kiedyś pytał mnie o schowek pod schodami. Oto i on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 13.04.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Brakuje jeszcze zdjęć sypialni i łazienek - będą następnym razem. Czas szybko leci i Wielkanoc już za nami. Bardzo się przejmowałam, ale udało się. Pierwszy raz w życiu robiłam święta dla tylu osób (17) - wcale nie było nam ciasno, bo nasz nowy domek jest bardzo przestronny. Teraz dostrzegam zalety dużego salonu (a tak się martwiłam, że jest za duży). Goście dopisali. Przyjechali do nas odświętnie ubrani i zabezpieczeni w odpowiednie obuwie Moja mama i jej siostra ze szwagrem Tyle na dziś, a teraz zmykam popatrzeć co nowego w Waszych dziennikach:bye: Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez mmms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 13.04.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Hej,hej!! Ja też mam nadmiar czasu, bo dopadł mnie wirus i leżę w łóżku chora:-(Czekam na fotki, które z pewnością poprawią mi nastrój. Kasiu! Jak zdrówko? Czy trochę poprawiłam Twój humor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja83 14.04.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Poprawiły, poprawiły:-) Już zacieram ręce na to, co będzie się u nas działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 14.04.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Zdjęcia rewelacja.. wnętrza super.. i proszę święta w nowym domku.. my mamy salon 34m2 i chcemy chrzciny zrobić gdzieś niedługo po przeprowadzce i też gdzieś na 16 osób dorosłych plus 6 dzieci (9lat, 6, 2,5 roku, 2, 2, i Julka czyli pół roku) także sporo osób:) i zastanawiam się czy faktycznie się pomieścimy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 14.04.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Nasz salon ma 29m2. Do tego dochodzi kuchnia otwarta na salon 14m2. Właśnie w takich chwilach jak chrzciny, komunie, święta duży salon się sprawdza. Na pewno się pomieścicie, a jeśli tylko będziesz miała takich pomocników jak ja w święta - chrzciny na pewno będą piękne i udane:p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 15.04.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 cola orginal THE best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konwalia31 20.04.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Witajcie mmmski, gratuluję zamieszkania i zazdroszczę etapu, do którego doszliście. My dopiero na początku, tej "drogi". Przyznam, że Wasz dziennik momentami czyta się jak kryminał (aż boję się, co będzie u nas). Salon jest śliczny i wielkościowo idealny . Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka1801 20.04.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 To wasza 16 rocznica. Może być szczególną okazją do tego, by się zatrzymać i spojrzeć wstecz na to, co osiągnęliście w ciągu waszego małżeństwa. Jest to czas zarezerwowany na wspomnienia radosnych chwil oraz rozwiązanych problemów. To czas na podziękowanie Bogu za rozwój waszej miłości i trwałości waszego małżeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 20.04.2012 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 A to mnie Agnieszko uprzedziłaś... Ja chciałam być pierwsza i Wam też pogratulować tej pięknej 16-stej rocznicy. STO LAT KOCHANI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 20.04.2012 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 witajcie mmmski, gratuluję zamieszkania i zazdroszczę etapu, do którego doszliście. My dopiero na początku, tej "drogi". Przyznam, że wasz dziennik momentami czyta się jak kryminał (aż boję się, co będzie u nas). nie będzie źle, wierzę i trzymam kciuki, a przeciwności losu są po to, by je pokonywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka1801 10.05.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Marzenka w roli SOBIERADKA- OGRODNIKA. Już niedługo będzie warzywniak, że ho, ho. A obok sąsiad postawi folię, w której pojawią się pomidorki i papryczka. Mniam, mniam:bye: http://images50.fotosik.pl/1570/586efb0af3b27abdmed.jpg http://images39.fotosik.pl/1508/d65fd08454d59f5fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 15.08.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 2 tygodnie temu minęło dokładnie 6 m-cy od naszej przeprowadzki. Wydaje się to tak niedawno, a jednak to już pół roku. Mieszka nam się bardzo przyjemnie. Cudowne są poranne kawki na tarasie (dla takich "blokersów" jak my to całkiem nowe doświadczenie), grile z przyjaciółmi, "posiadówki" na schodach, itp. Mimo, że sprawy budowlane już przycichły nadal brak nam wolnego czasu. Przy domu ciągle jest coś do roboty i ciągle nie widać końca... ale tak to chyba ma być. Człowiek ma jakiś cel i przede wszystkim robi coś dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 16.08.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Tak ostatnio myślałam o Was i o Waszych sąsiadach.. co u Was słychać itd.. bo jakoś krótko po przeprowadzce dzienniki zamarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 16.08.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Jak miło, że ktoś to jeszcze czyta. Witaj Kamila! Tak jak napisałam wcześniej brak czasu na aktualizację dziennika ale i brak weny... Fundusze się wyczerpały i prace stanęły w miejscu, Nie mamy się czym chwalić. Noooooooo prawie, bo coś tam się robi, powoli, powolutku... i u nas i u sąsiadów. Wczoraj chciałam zaktualizować dziennik, ale coś pozmieniali na picasach i nie mogłam wstawić zdjęć. Napisałam nowego posta i nie mogłam go zamieścić. Dziś znów się trochę pomęczę i może coś z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 16.08.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) A teraz w telegraficznym skrócie to, co działo się u nas przez ostatnie miesiące: - wiosną założyłam przydomowy ogródek (w tym roku taki mały, ale za rok na pewno go powiększę). Obecnie zbieramy pierwsze plony, tj. bób, fasolkę szparagową, sałatę, ogórki, pomidory, zioła, i in. Edytowane 28 Stycznia 2013 przez mmms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 21.08.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) Obiecałam trochę popracować nad zdjęciami i uzupełnić posta i ...... nie dokończyłam, bo pojechałam nad morze. Było CUDOWNIE, ciepło i wesoło. Oczywiście po drodze zajechałam do mojego kochanego Człuchowa. Spróbuję dziś wstawić jakieś normalnej wielkości zdjęcie. A tu z mamą przed ZOO na Canpolu Lama jadła mi z ręki:D Udało się ! Dzięki Bartek! Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez mmms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 22.08.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Aaaaa masz te drzwi co mi się podobają.. ale jednak kupiliśmy inne (kompromis z mężem) i zielona sypialnia.. my też będziemy mieli zieloną.. poza tym moje balleno już zafugowane:) Fajnie, że się wyjazd udał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka1801 15.12.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 A u MMMS-ów pachnie pierniczkami:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 16.12.2012 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 NO jasne, że pachnie:D Pierwsza tura już od tygodnia "nabiera "terminu ważności" hi, hi. Wczoraj do północy tradycyjnie razem je malowaliśmi, mając przy tym wielką radochę. W tym roku dołaczył do nas MK - nie wiedziałam, że ma ukryty w sobie taki talent. Oczywiście u mojego synia Barca nadal na topie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts