butterfly0608 27.01.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 spiżarnia na wagę złota:), ja sobie nie wyobrażam jej nie mieć i dlatego wymyśliłam takie rozwiązanie: w kuchni zamurowałam drzwi z korytarza i powiększyłam tą wnękę dzielącą kuchnie i salon, będzie tam taka duża szafa przesuwna, "udająca" spiżarnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka i Rafał. 28.01.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 I widzę, że robicie ogrzewanie podłogowe. My chcemy zrobić w łazienkach, kuchni i wiatrołapie. Duże są koszty tego ogrzewania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 28.01.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 co do kosztów to się nie wypowiem bo się zgubiłem jakiś czas temu z hydrauliką, ale ogrzewanie mam w łazience na dole, salonie i kuchni. reszta na grzejnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 28.01.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Witajcie! My tez mam y podłogówke na dole w kuchni, łazience . Od nas za robote za nie wzial 300 zł. Kurcze czekam na goscia z bariarka do schodow juz z 2 mies, ale na szczescie ma w piatek zaczac działac. Góra juz gotowa , nawet gniazdka juz zakupione i oswietlenie aby zamontowac. Jak nam dokoncza schody schodzimy na dol. Najpier lazienka a potem salon i kuchnia, podlogi i sciacny. A potem jak się wzbogacimy kuchnia, Tak wczoja sobie chodziłam i myslalam zeby tez barek zrobic. A ty yavol co tam planujesz????? Jakie kolory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 29.01.2014 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 na kuchnie na mam jeszcze konkretnej koncepcji kolorystycznej, wszystko w fazie planów jeszcze, ale tak myślę, że fronty jasne na połysk (beż-krem) dodatki ciemny brąz, ale co z tego wyjdzie to zobaczymy.@ jocekmoniczka a powiedzcie mi proszę co dajecie na schody i jaka będzie tam barierka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 30.01.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Yavol my mamy juz stopnie zrobione z dębu, i rama do barierki też dąb. Natomiast teraz czekamy na elemanty kute. I tak juz czekam zeby to bylo zeby wstawic fotki. co tyczy sie kuchni ja chce kolor venge, i bez jasny blaty. Ale kuchnia to dopiero kolo jesieni bede zamawiala , bo sporo jeszcze roboty.. A powiedz mi co masz zamiar wstawic w te luke w kuchni, lodówke, czy beda tam szafki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 30.01.2014 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 hej, we wnęce lodówka, i szafka z szufladami typu cargo. właśnie sobie sprawdzam ceny balustrad na balkony (z nierdzewki) i normalnie ceny powalają na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 12.02.2014 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Yavol niestety wszystko drogo, ale cóż zrobić. Mi już obiecali ze w sobote skoncza mi te schody, także fotki bądą już niedługo.Nio ja tez planuje lodówke tam i szafki. W głowie juz mam wstepny projekt mebli do kuchni, ale na realoizacje trzeba poczekac. Grunt, ze gora skonczona. Niebazem zaczynamy dol, jeszcz plytki do lazienki u juz mozna zaczynac łazienke. Wlasnie czekam na kuriera i rzeczy do łazienki! Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 16.02.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Hejka, no widzę że u was praca wre, ja zaczynam od dołu, a górę chcę zostawić na "lepsze" czasy:) a teraz pytanie: co na podłogi w kuchni, salonie i przedpokoju? kuchnia-to płytki tak myślę że raczej jakieś ciemne, ale z salonem mam problem czy deska barlinecka, a może panele? jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 16.02.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Witajcie ! Nio schody nareszcie szkończone i jak obiecałam fotki wstawiam , oprócz schodów kolorki z pokoii. Ocencie sami czy może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 16.02.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 e Pokoje na górze jeden amarantowo-beżowy, wstawki taka fajna tapeta z brokatem tylko tego nie widac, A te kolejne 2 zdjęcia do sypialnia biało-brązowa troche nie wyrażne bo telefonem robione ale tapeta powiększona, zeby bylo widac. I za chwile pokoj 3 turkusowo-beżowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 16.02.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 16.02.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 i dla przypomnienia łazienka. Tak kochani przedstawia się góra, następne fotki będą z łazieni na dole to to minie troche czasu. Co tyczy sie Yavol dołu to my panele w salonie a kuchnia i korytarz to takie same plytki bezowe. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 16.02.2014 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Jeszcze jedna fotka bo nie bylo wczesniej od strony łazienki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 17.02.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 WITAJCIE, turkusowy mój faworyt - podoba mi się bardzo a takie moje pytanko: czemu akurat wszędzie tapeta, a nie farba? Bo ja się też właśnie zastanawiałem nad tapetą w kilku miejscach. aaa no i kolejna rzecz która zwraca moją uwagę to balustrada-bardzo fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 17.02.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Yavol dziękuje za komplemanty, powiem Wam ze w rzeczywistosci to wyglada 100 razy lepiej, takze zapraszam na zwiedzanie A tapety nie ma tak duzo bo 3 pasy w jednym pokoju, 4 w tym turkusowym i tylko jedna sicana w sypialni. Po pierwsze ta[eta mi sie podoba, po 2 maskuje w niektorych miejscahc rysy na regipsach. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 19.02.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Hej, to w takim razie jak jest zrobiony przedpokój? farba strukturalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ASIK24 19.02.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Witam Bardzo ładne te schody, pokoje tez ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 19.02.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Dziękuję A na korytarzu jest tynk pomalowany na biało, potem palmi na beż ciemny i na to lakier z brokatem . Tynk robiliśmy sami Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bandos0 22.02.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 hej, schody przepiękne. My też rozpoczęliśmy budowę Aramisa. Jeśli nie jest to owiane tajemnicą to jaki jest całkowity koszt takich schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts