Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 312
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie!

My tez mam y podłogówke na dole w kuchni, łazience . Od nas za robote za nie wzial 300 zł.

Kurcze czekam na goscia z bariarka do schodow juz z 2 mies, ale na szczescie ma w piatek zaczac działac. Góra juz gotowa , nawet gniazdka juz zakupione i oswietlenie aby zamontowac. Jak nam dokoncza schody schodzimy na dol. Najpier lazienka a potem salon i kuchnia, podlogi i sciacny. A potem jak się wzbogacimy ;-) kuchnia, Tak wczoja sobie chodziłam i myslalam zeby tez barek zrobic. A ty yavol co tam planujesz????? Jakie kolory?

na kuchnie na mam jeszcze konkretnej koncepcji kolorystycznej, wszystko w fazie planów jeszcze, ale tak myślę, że fronty jasne na połysk (beż-krem) dodatki ciemny brąz, ale co z tego wyjdzie to zobaczymy.

@ jocekmoniczka a powiedzcie mi proszę co dajecie na schody i jaka będzie tam barierka?

Yavol my mamy juz stopnie zrobione z dębu, i rama do barierki też dąb. Natomiast teraz czekamy na elemanty kute. I tak juz czekam zeby to bylo zeby wstawic fotki.

co tyczy sie kuchni ja chce kolor venge, i bez jasny blaty. Ale kuchnia to dopiero kolo jesieni bede zamawiala , bo sporo jeszcze roboty.. A powiedz mi co masz zamiar wstawic w te luke w kuchni, lodówke, czy beda tam szafki?

• 2 weeks później...

Yavol niestety wszystko drogo, ale cóż zrobić. Mi już obiecali ze w sobote skoncza mi te schody, także fotki bądą już niedługo.

Nio ja tez planuje lodówke tam i szafki. W głowie juz mam wstepny projekt mebli do kuchni, ale na realoizacje trzeba poczekac. Grunt, ze gora skonczona. Niebazem zaczynamy dol, jeszcz plytki do lazienki u juz mozna zaczynac łazienke. Wlasnie czekam na kuriera i rzeczy do łazienki! Pozdro!

Hejka, no widzę że u was praca wre, ja zaczynam od dołu, a górę chcę zostawić na "lepsze" czasy:)

a teraz pytanie: co na podłogi w kuchni, salonie i przedpokoju?

kuchnia-to płytki tak myślę że raczej jakieś ciemne, ale z salonem mam problem czy deska barlinecka, a może panele?

jak myślicie?

Yavol dziękuje za komplemanty, powiem Wam ze w rzeczywistosci to wyglada 100 razy lepiej, takze zapraszam na zwiedzanie :p

A tapety nie ma tak duzo bo 3 pasy w jednym pokoju, 4 w tym turkusowym i tylko jedna sicana w sypialni. Po pierwsze ta[eta mi sie podoba, po 2 maskuje w niektorych miejscahc rysy na regipsach.

Pozdrawiam!