yavol 25.07.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 a może taras na równo na słupach?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 26.07.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Yavol mam pytanie odnośnie elewacji ile styropianiu Ci poszło i jaki koszt materiały + robota elewacji ?Viktoria ja też coś muszę z tarasem wymyślić i albo słupy, albo z bloczka lub cegly się wymuruje i położy się kostkę bo też mam wysoko !Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viktoria131988 26.07.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Słupy nie obniża tarasu więc chyba zrobię dwa schodki z wyjścia na taras z domu zawsze coś obnize a co do styropianu na fundamenty nie pamietam ile poszlo robocizna koszt niewiem bo za stan surowy otwarty z tarasami płace 45 tys całość pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 27.07.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 (edytowane) co do materiałów to nie mam przy sobie takich wyliczeń (wyjazd służbowy), ale za wszystko, czyli:-styropian-klej i kołki-tynk-podbitka-robociznawyszło razem około 29k PLN Edytowane 27 Lipca 2013 przez yavol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 27.07.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Yavol a ile sama robocizna elewacji kosztowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 28.07.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Nie wiem, cenę miałem wyliczoną całościową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 29.07.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Aha nio bo zamierzamy zrobić elewację na przełomie sierpień/ wrzesień i się trochę orientuję w temacie, A Ty yavol masz już domek w środku wykończony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 29.07.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Nie, niestety u mnie idzie to dość powoli, skończyłem z tynkami, w sierpniu posadzki dopiero. Z zewnątrz zrobiony bo była po prostu okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 29.07.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Nie, niestety u mnie idzie to dość powoli, skończyłem z tynkami, w sierpniu posadzki dopiero. Z zewnątrz zrobiony bo była po prostu okazja Aha nio u nas też pwoli bo duzo się samemu robi i nie ma na wszystko czasu i niekiedy kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 30.07.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Pytanie: jak rozwiązaliście, albo zamierzacie rozwiązać problem izolacji podłogi na parterze? co na chudziak, przed ociepleniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 30.07.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Pytanie: jak rozwiązaliście, albo zamierzacie rozwiązać problem izolacji podłogi na parterze? co na chudziak, przed ociepleniem? Na chodziak kładliśmy folię i styropian. Nam została elewacja i wykończenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 11.08.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Jak wspominacie pracę tynkarzy i jakie macie z tym doświadczenia? Ja muszę się trochę wyżalić, bo normalnie jednak tynkarze to najwięksi partcze na budowie żeby wszystko było zrobione jak należy to musiałbym nad nimi stać 24h na dobę. Może jestem przewrażliwiony, ale wszędzie widzę niedoróki, a to krzywo obsadzona puszka, a to krzywy glif, a to coś niedotarte, teraz jakiś mikrospękania wychodzą miejscami, normalnie jestem niezadowolony. Co im się pokaże to poprawiają, ale chyba nie tak to powinno wyglądać?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 13.08.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Yavol ja nie narzekam na górze mam regipsy, natomiast dół tynki maszynowe , bardzo ładne, proste ;--)My zaczynamy po niedzieli elewację robić i schody już zamówione , ale będą dopiero na połowę października nio ale zleci , w zimę planujemy malować górę i panle układać, potem dół może na następną zimę się wyrobimy i wprowadzimy bo bardzo dużo samemu się robi a to schodzi. Jeszcze na dole planujemy kominek a Wy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 15.08.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Kominek w przyszłości jak najbardziej, nawet mam już koncepcję, koniecznie z szybą w kształcie L.Aha pytanie: jakie parapety wewnętrzne?I jeszcze jedno: jakie ceny za zabudowe poddasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 15.08.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Yavol parapety mamy z aglomarmuru bardzo ładnie wygladają jutro zrobię fotki to wstawię !A poddasze sami oklejaliśmy kartongipsami , też jutro fotki wstawię. Teraz wybieram kolor elewacji bo już trzeba podjąć decyzję, ale coś w odcieniach beżu będzie.Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 15.08.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Yavol a Ty jakie miałeś kolory tynku i z jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 16.08.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Kabe silikonowy nie psmietam jak tam sie zwal, ale kolor glówny to K10580 a koloru marmuritu nie pamietam.Chetnie popatrze na fotki. A ile wasvwyszly te parapety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 18.08.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Kabe silikonowy nie psmietam jak tam sie zwal, ale kolor glówny to K10580 a koloru marmuritu nie pamietam. Chetnie popatrze na fotki. A ile wasvwyszly te parapety? Yavol przepraszam nie miałam czasu na fotki , ale w tym tygodniu wstawię . Parapety za metr 100 zł to okolo 1200 zł wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek2g 08.09.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 a może taras na równo na słupach?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 09.09.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 nice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts