Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 312
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...

Witam kochani , nio każdy zajęty busową ;-) Ale to dobrze praca wrze!

Gosiaczke ładnie Twoj Aramisek wygląda , Viktoria no fikusny ten wasz taras ;-) U nas już kończą elewację jeszczee 1 ściana została i wstawie za tydzień fotkę , tylko podmurówka na wiosnę zostanie bo juz :no: zdązymy .

Pod koniec października już beda też schody w środku .

Fajnie ze coraz więcej osób buduje Aramiska, nasza rodzinka aramiskowa się powiększa!

Pozdrawiam!

Witam kupiliśmy projekt domu Aramis zaczynamy od przyszłego roku. Bardzo bym prosiła o jakieś pomocne informacje jakieś zdjęcia z zewnątrz i ze środka zeby można było zobaczy jak to wygląda w rzeczywistości. Czy robiliście jakieś zmiany?

Witak Asik super, ze niebawem zaczynacie, duzo pracy Was czeka, my w sumie mamy lustrzane odbicie , czyli garaz po lewej stronie ;-)

Ponadto dodaliśmy z przodu kolumny , wielkich zmian nie robiliśmy. Jak coś to pytaj na bieżąco !Jutro fotki z eleewacj bede !

pozdrawiam!

Kolorystyka bardzo podobna jak u mnie, ale co tu sie dziwić skoro Aramis w takich kolorach wygląda świetnie :)

Bońki wkoło otworów też wyglądają fajnie, w sumie sporo sie zastanawiałem czy robić i jednak zrezygnowałem.

Witamy na forum ASIK24 i życzymy świetnej zabawy z budową Aramiska :)

CO do zdjęć to możesz przejrzeć wątek, par różnych bylo, jeżeli będą jakieś pytania to w miarę możliwości służymy radą :)

Kolorystyka bardzo podobna jak u mnie, ale co tu sie dziwić skoro Aramis w takich kolorach wygląda świetnie :)

Bońki wkoło otworów też wyglądają fajnie, w sumie sporo sie zastanawiałem czy robić i jednak zrezygnowałem.

Witamy na forum ASIK24 i życzymy świetnej zabawy z budową Aramiska :)

CO do zdjęć to możesz przejrzeć wątek, par różnych bylo, jeżeli będą jakieś pytania to w miarę możliwości służymy radą :)[/QUOT

Dziękuje za zdjęcia :-) domek bardzo ładny... Już nie moge się doczekać kiedy mój będzie gotowy. Jak bedziemy mieli jakieś pytania to będe pisać dziękuje.

Jeżeli można zapytać to ile kosztował was postawiony dom tylko z dachem bez okien? Jeśli oczywiście można wiedzieć chcieliśmy się rozeznać. Jeżeli niechcieli byście pisać na forum to podaje mój adres e- mail [email protected]

Nie bardzo pomogę, gdyż sami prawie wszystko robilismy, tylko material kupowany, wiec sie sporo zaoszczedzilo!

hej, co do kasy to proszę przypomnij me w weekend to sprawdzę koszty stanu surowego :)

co do okien na ścianie garażowej to tak:

-garaż - takie jak jest w projekcie

-kotłownia - takie jak w garażu czyli powiększone

-pralnia - zamieniona na garderobę i okno zlikwidowane

-sypialnia - jedno duże okno 220x170cm

Witam

Chciałam zapytać o garaż mieści się w nim tylko samochód czy jeszcze jest miejsce żeby coś w stawić??

Witam w garażu samochodzik się zmieści i jeszcze trochę luzu będzie nie jest taki mały.

Ja Wam się pochwalę, ze już w tym tygodniu mi schodki beda robić , efekt końcowy oczywiście wstawię, ale jeszcze to potrwa bo nie wiem ile beda mi robić elementy kute. Pozdrawiam!