viktoria131988 15.09.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Nasz taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viktoria131988 15.09.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert21vip 11.10.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Witam wszystkich. Też jestem na etapie budowania aramiska jak narazie surowy stan. Ale tu cicho się zrobiło pewno wszyscy zajęci budową:):) Pozdrawiam:):):):):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 12.10.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Witam kochani , nio każdy zajęty busową Ale to dobrze praca wrze! Gosiaczke ładnie Twoj Aramisek wygląda , Viktoria no fikusny ten wasz taras U nas już kończą elewację jeszczee 1 ściana została i wstawie za tydzień fotkę , tylko podmurówka na wiosnę zostanie bo juz zdązymy . Pod koniec października już beda też schody w środku . Fajnie ze coraz więcej osób buduje Aramiska, nasza rodzinka aramiskowa się powiększa! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viktoria131988 13.10.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Zapraszam na stronę internetowa YOUTUBE na krótki film -PROJEKT DOMU ARAMIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 15.10.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Zapraszam na stronę internetowa YOUTUBE na krótki film -PROJEKT DOMU ARAMIS Juz obejrzałam Fajny taras ! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ASIK24 18.10.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Witam kupiliśmy projekt domu Aramis zaczynamy od przyszłego roku. Bardzo bym prosiła o jakieś pomocne informacje jakieś zdjęcia z zewnątrz i ze środka zeby można było zobaczy jak to wygląda w rzeczywistości. Czy robiliście jakieś zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 19.10.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Witam kupiliśmy projekt domu Aramis zaczynamy od przyszłego roku. Bardzo bym prosiła o jakieś pomocne informacje jakieś zdjęcia z zewnątrz i ze środka zeby można było zobaczy jak to wygląda w rzeczywistości. Czy robiliście jakieś zmiany? Witak Asik super, ze niebawem zaczynacie, duzo pracy Was czeka, my w sumie mamy lustrzane odbicie , czyli garaz po lewej stronie Ponadto dodaliśmy z przodu kolumny , wielkich zmian nie robiliśmy. Jak coś to pytaj na bieżąco !Jutro fotki z eleewacj bede ! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 20.10.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Witam wstawiam mojego Aramiska, jeszcze podmurówka nie gotowa, ale już sporo zrobione, oceńcie czy może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 20.10.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 20.10.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Kolorystyka bardzo podobna jak u mnie, ale co tu sie dziwić skoro Aramis w takich kolorach wygląda świetnie Bońki wkoło otworów też wyglądają fajnie, w sumie sporo sie zastanawiałem czy robić i jednak zrezygnowałem. Witamy na forum ASIK24 i życzymy świetnej zabawy z budową Aramiska CO do zdjęć to możesz przejrzeć wątek, par różnych bylo, jeżeli będą jakieś pytania to w miarę możliwości służymy radą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ASIK24 20.10.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Kolorystyka bardzo podobna jak u mnie, ale co tu sie dziwić skoro Aramis w takich kolorach wygląda świetnie Bońki wkoło otworów też wyglądają fajnie, w sumie sporo sie zastanawiałem czy robić i jednak zrezygnowałem. Witamy na forum ASIK24 i życzymy świetnej zabawy z budową Aramiska CO do zdjęć to możesz przejrzeć wątek, par różnych bylo, jeżeli będą jakieś pytania to w miarę możliwości służymy radą [/QUOT Dziękuje za zdjęcia domek bardzo ładny... Już nie moge się doczekać kiedy mój będzie gotowy. Jak bedziemy mieli jakieś pytania to będe pisać dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 20.10.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Pyt miarę mozeliwosci bede odpowiadala. Za jakis miesiac schodki juz powinny byc, bede wstawiala sukcesywnie fotki!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ASIK24 21.10.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Jeżeli można zapytać to ile kosztował was postawiony dom tylko z dachem bez okien? Jeśli oczywiście można wiedzieć chcieliśmy się rozeznać. Jeżeli niechcieli byście pisać na forum to podaje mój adres e- mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 21.10.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Jeżeli można zapytać to ile kosztował was postawiony dom tylko z dachem bez okien? Jeśli oczywiście można wiedzieć chcieliśmy się rozeznać. Jeżeli niechcieli byście pisać na forum to podaje mój adres e- mail [email protected] Nie bardzo pomogę, gdyż sami prawie wszystko robilismy, tylko material kupowany, wiec sie sporo zaoszczedzilo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ASIK24 21.10.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Nie bardzo pomogę, gdyż sami prawie wszystko robilismy, tylko material kupowany, wiec sie sporo zaoszczedzilo! ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ASIK24 22.10.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Jeszcze chciałam zapytać jak to jest z tymi oknami na tej ścianie gdzie jest garaż i prania one są takie naprawdę malutkie czy to się tak tyko wydaje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 22.10.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 hej, co do kasy to proszę przypomnij me w weekend to sprawdzę koszty stanu surowego co do okien na ścianie garażowej to tak: -garaż - takie jak jest w projekcie -kotłownia - takie jak w garażu czyli powiększone -pralnia - zamieniona na garderobę i okno zlikwidowane -sypialnia - jedno duże okno 220x170cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ASIK24 30.10.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 WitamChciałam zapytać o garaż mieści się w nim tylko samochód czy jeszcze jest miejsce żeby coś w stawić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 03.11.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Witam Chciałam zapytać o garaż mieści się w nim tylko samochód czy jeszcze jest miejsce żeby coś w stawić?? Witam w garażu samochodzik się zmieści i jeszcze trochę luzu będzie nie jest taki mały. Ja Wam się pochwalę, ze już w tym tygodniu mi schodki beda robić , efekt końcowy oczywiście wstawię, ale jeszcze to potrwa bo nie wiem ile beda mi robić elementy kute. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts