Agnieszka i Rafał. 23.02.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Witajcie, jocekmoniczka pokoje super, łazienka też, no a schody podobają się najbardziej bandos0 fundamenty już są? My mamy jak na razie drzewo na krokwy i sztachetki i dalej czekamy do czerwca. Zaczniemy ogrodzenie, płyty betonowe, a przód ogrodzenie modułowe ze sztachetkami. Fundamenty jeszcze w tym roku, jeśli dostaniemy wcześniej pozwolenie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bandos0 24.02.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 tak, fundamenty zalaliśmy w październiku i mamy już mury do poddasza, ale ze stropem i dalszą budową czekamy do maja bo w poprzednim roku się nie wyrobiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 02.03.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Koszt schodów to 7.500 zł a więc myślę, że znośnie. My zaczynamy łazienke na dole i powiem Wam ze chyba płytki siwe i białe. Jeszcze dyzcyzja do konca nie podjęta bo za duży wybór.Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 05.04.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Co tu tak cicho? Pewnie wszyscy zajęci budową , ładna pogoda. My robimy powoli łazieneczkę fotki wstawię po zakończeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enia_ 15.06.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 witaminteresuje mnie projekt Aramis,jednak zamiast garazu chcialabym pokoj a małą część blizej kotłowni chciałabym przeznaczyc na pomeiszczenie dodatkowe... jednak chcialabym zapytac o drzwi wejsciowe i daszek nad nimi,nie wyjdzie on wtedy na środku co bardzo mnie denerwuje :/czy nie da sie tego jakoś zrobic aby wejscie wyszło na srodku aby dom wyglądał symetrycznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly0608 16.06.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 ja tak mam, zamiast garażu pokój, wejście zostało bez zmian, ale mi to jakoś w ogóle nie przeszkadza, nie rzuca się to tak w oczy, nikt tego nie zauważa dopóki o tym nie wspomnę . Mogę zdjęcie wysłać na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enia_ 17.06.2014 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Poproszę o zdjęcie [email protected] i jeśli byłaby możliwość kilka zdjęć z realizacji Czy z całości garazu ma Pan pokój ? Ja chce częśc oddać kotłowni na małe pomieszczenie,przebieralnię dla mężą jak wróci z pracy w roboczych ubraniach ;)I jeszcze pytanie,w którym meijscu ma Pan wejście z domu do kotłowni a gdzie ulokował wejście do nowo powstałego pokoju ? Czy dokonywaliscie jeszcze jakiś zmian ? Byłabym wdzięczna na zdjęcia Edytowane 17 Czerwca 2014 przez Enia_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viktoria131988 15.08.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Witam i zapraszam na obejrzenie krótkiego filmiku z projektu ARAMIS na stronie YouTube nazwa filmu " ARAMIS sierpień 2014" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly0608 16.08.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 fajny pomysł z filmikiem, zapewne bardzo pomocna rzecz dla innych budujących! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 17.08.2014 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Dawno nie miałem czasu, więc dorzucam kilka fotek na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 17.08.2014 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 cd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 17.08.2014 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 cd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 17.08.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 cd.. PS: coś forum rozrzuca mi zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viktoria131988 18.08.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Super zdjecia !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 22.08.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Witajcie Yavol ale się uśmiałam wiesz z czego ? Takie same mamy płytki w łazience na dole calvano My kochani juz salon pamalowany i meble do kuchni zamówione czekamy na realizacje! Dzis jeszcze korytyarze i jutro bedziemy malowac. I plytki i juz jako tako skonczone Z góry fotki wstawnione , schodki tez, Zaraz ide fotografowac reszte I wrzucam ! Pozdrawiam pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 23.08.2014 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Takie tamfotki robocze z dołu Jeszcze płytki i panele !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 23.08.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka i Rafał. 09.10.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Witam,czy murowaliście z zastosowaniem wapna czy używaliście wapna w płynie np.cemplas? Co sądzicie o zastąpieniu wapna-wapnem w płynie?jeszcze jedno pytanie co do izolacji, czy smarowaliście bloczki jakimś lepiszczem czy uważacie to za niepotrzebne? I czy izolacja pozioma tylko na bloczek i dalej mur w górę czy radzicie zrobić podwójną? a więc dodatkową izolację po pierwszej warstwie pustaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 21.12.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 21.12.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Kochani tak wygląda salon z kuchnia i jadalnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts