yavol 22.10.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 a ja mam problem z wyborem między: Extremo 8 90mm z Izoplastu http://www.izoplast.pl/oferta/okna-pcv-extremo8 i Alphaline V90+ z Vetrexu http://www.vetrex.com.pl/oferta/okna-premium/v90.html Ceny jakie dostałem są zbliżone z małym wskazaniem na Izoplast, z tym tylko że o tych V90+ można co nie co poczytać, a o Extremo * nie za bardzo widzę jakieś obszerne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silvia90 26.10.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Witam wszystkich! Jakoś tu cicho. Mam pytanie do tych którzy murowali z gazobetonu ile sztuk wyszło wam na ściany zewnętrzne i nośne na parterze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekn 27.10.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 a ja mam problem z wyborem między: Extremo 8 90mm z Izoplastu http://www.izoplast.pl/oferta/okna-pcv-extremo8 i Alphaline V90+ z Vetrexu http://www.vetrex.com.pl/oferta/okna-premium/v90.html Ceny jakie dostałem są zbliżone z małym wskazaniem na Izoplast, z tym tylko że o tych V90+ można co nie co poczytać, a o Extremo * nie za bardzo widzę jakieś obszerne opinie. Gdyby cena nie miała znaczenia na pewno wybrałbym ALPHALINE. Profil VEKA stosuje też firma OKNOPLAST, nie wiem jakie ma to znaczenie ale firma VETREX dostaje za te okna co roku nagrody. Pozdrawiam, Tomek N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 01.11.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 (edytowane) może już pytałem i mi umknęło: jaką zrobiliście ściankę między kuchnią a salonem, bo nie mam koncepcji a tak teraz wygląda to u mnie: Edytowane 1 Listopada 2011 przez yavol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek2g 01.11.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 może już pytałem i mi umknęło: jaką zrobiliście ściankę między kuchnią a salonem, bo nie mam koncepcji a tak teraz wygląda to u mnie: [ATTACH]82464[/ATTACH] ściankę między kuchnią a salonem zrobiliśmy zgodnie z projektem, a wygląda to tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 02.11.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 ooo dziękuję bardzo, super wam to wyszło, ja właśnie zastanawiam sie czy robić tak, czy ciutkę dłuższą, bo u mnie drzwi do kuchni są przesunięte o pare centymetrów w głąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareckiboss10 02.11.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 ściankę między kuchnią a salonem zrobiliśmy zgodnie z projektem, a wygląda to tak:[ATTACH=CONFIG]82568[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]82569[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]82570[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]82571[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]82568[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]82569[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]82570[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]82571[/ATTACH] Śliczne mieszkanko- robi wrażenie Aramisek jak sie go ogląda na żywo . Czy mógłbym prosić o wiecej zdjeć gotowych pomieszczeń, bo cały czas zastanawiamy się z zoną jak nasz projekt wygląda w fazie urzadzania i wykańczania :)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 06.11.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Gdyby cena nie miała znaczenia na pewno wybrałbym ALPHALINE. Profil VEKA stosuje też firma OKNOPLAST, nie wiem jakie ma to znaczenie ale firma VETREX dostaje za te okna co roku nagrody. Pozdrawiam, Tomek N. Tak sie złożyło, że sprzedaję okna.. Nie patrzcie aż tak na nagrody - to tylko znaczy, ze firma robi niezle produkty i kupila sobie prawo do ozdabiania sie jakims laurem za kilka tys. złotych. Nie mniej jednak - Vetrex jest firmą godną uwagi i tylko male poczucie zachowania obiektywizmu nie pozwala mi och pochwalic wystarczająco mocno. Na pewno nie ma sie czego wstydzic przy Krakowie. Natomiast Innova od Urzedowskiego (Salamander bluEvolution) na tą chwilę jest jedną z najtańszych propozycji dobrych okien 6komorowych z trójszybówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwset 01.12.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Witam. też budujemy ARAMISA. Od miesiaca rosnie w oczach. Budujemy bez garażu, nie podnosimy ścianki kolankowej. U nas wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art d 19.01.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Witam. Jestem w trakcie adaptacji projektu. Czy ktoś buduje Aramisa w woj. dolnośląskim? Chciałbym zobaczyć jak wygląda w rzeczywistości. Proszę o podpowiedzi co ewentualnie można zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 21.01.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 co do zmian to w głównej mierze zależy od tego czego potrzebujesz i jak sobie wyobrażasz swój przyszły domek na pewno warto -podnieść ścianę kolankową, zyskujesz więcej miejsca pod skosami, w zależności o ile podniesiesz możesz też zyskać mały stryszek -warto zamienić dwa różnej wielkości okna w górnej sypialni na takie same lub jedno duże -i moim zdaniem warto powiększyć dolną łazienkę, a co za tym idzie dwa pierwsze stopnie schodów zrobić z zabiegiem jakoś nic więcej mi do głowy nie przychodzi narazie, ale jakby co pytaj Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwset 22.01.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Witam! My zamieniliśmy garaż na pokój a także robimy kotłownie w osobnym budynku, budujemy dom z rekuperatorem tak więc zyskujemy dodatkową przestrzeń w miejscu kominów wentylacyjnych: w kuchni mała spiżarnia a na pietrze w łazience miejsce na kabinę prysznicową. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 22.01.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 a wejście do tego pokoju zamiast garażu gdzie umieściliście, pod schodami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwset 29.01.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 a wejście do tego pokoju zamiast garażu gdzie umieściliście, pod schodami? w tej części domu będzie zrobione małe mieszkanko dla mamy więc wejście zostaje tak jak w projekcie. Na dole są 2 łazienki :jedna mamy tak jak w projekcie tylko wejście od "pom. gospod." a 2 łazienka nasza "gościnna" tam gdzie szafa zabudowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 31.01.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Witam Was serdecznie! Dawno się nie odzywałam, przyznam się szczerze ze nawet o forum zapomniałam. Zaraz wstawię fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 31.01.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 To moj Aramis. Resztę zdjęć zrobię niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 31.01.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Okna i drzwi oraz brama garażowa wstawione. Elektrykę też już mamy, chodzik zalany i centralne juz jest, na wiosnę jeszcze podłogowe rozłożymy i próba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 31.01.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Jutro reszta zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 31.01.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Gosiaczek2g bardzo ładna kuchnia muszę stwierdzić. Ile kosztują meble? I czy macie AGD zabudowane jakieś? Co wnęce w kuchni postawiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_b7 31.01.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 [email protected]Witam.Mam już zbudowanego Aramiska, pozostało tylko i aż wykończenie wnętrza. Wrzucę parę fotek, jeśli macie jakieś pytania chętnie odpowiem. Wypowiedzcie się również na temat wykończenia wnętrza, jakim sposobem to zrobic, jakie wybrać tynki, bo przede mną takie rozterki. Jak zrobić poddasze? W jaki sposób urządzić łazienki. Proszę o komentarze:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts