jocekmoniczka 31.01.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Nio widzę Michał , ze my na podobnym etapie budowy.My na dole będziemy robić tynki normalne, na górze jeszcze nie wiemy albo tynki albo regipsy. Sufity tez podwieszane z regipsów, na dole i na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_b7 03.02.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Nio widzę Michał , ze my na podobnym etapie budowy. My na dole będziemy robić tynki normalne, na górze jeszcze nie wiemy albo tynki albo regipsy. Sufity tez podwieszane z regipsów, na dole i na górze. Mogę wrzucić wstępny projekt wnęrtza jeśli chcesz. Wypowiesz się,czy Ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 04.02.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 ja poproszę, ludziska dzielcie się pomysłami i przemyśleniami, a ja bym poprosił kogoś kto się urządził o fotki kuchni, bo zastanawiam się jak to ugryźć nie mam w ogole pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 06.02.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Michał z przyjemnością obejrzę. Może coś mi się spodoba! :):)pozdrawiam! Ja miałam fotki wrzucić, ale przez mrozy nie chce mi się wychodzić z domu i fotografować. Może jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 07.02.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Witam, wczoraj po długich rozmyślaniach i burzliwych dyskusjach zamówiłem okna do mojego Aramisa, a wybór padł na Alphaline V90+ od Vetrexa, orzech z zewnątrz w środku białe, cena za 12 okien, powierzchnia 30m2 to 16k.Drogo bo około 1k wyszły same poszerzenia pod drzwi balkonowe, ale nie chce aby do czasu wylewek okna wisiały mi na cegłach. Czy całość jest tania czy droga to nie wiem, nie mam za bardzo punktu odniesienia.Co do dostarczenia i montażu to wstępnie umówiłem się na 23 marca, gdyż czas oczekiwania na produkcję to 6-7 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek2g 08.02.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Gosiaczek2g bardzo ładna kuchnia muszę stwierdzić. Ile kosztują meble? I czy macie AGD zabudowane jakieś? Co wnęce w kuchni postawiliście? Dziękuje. AGD mamy zabudowane (zmywarka, kuchenka, lodówka). We wnęce jest zabudowana lodówka na górze lodówki szafka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 08.02.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 a moze byście jakieś fotki wrzucili jeśli to nie problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareckiboss10 08.02.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Dziękuje. AGD mamy zabudowane (zmywarka, kuchenka, lodówka). We wnęce jest zabudowana lodówka na górze lodówki szafka. Czy mógłbym prosic Cię Gosiaczku o zdjecia umeblowanych pomieszzceń , łazienk itp - tak fajnie sie na to wszystko patrzy jesli trzeba podaje email [email protected]wiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 09.02.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Witajcie ja też proszę o zdjęcia wnętrz! Mój email : [email protected] Na wiosnę tynki, wylewki i wykończenia! A więc pomysły mile widziane! Jutro naprawdę ide fotografuje i wstawiam fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 09.02.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 ludzie jak już robicie fotki to wrzucajcie tutaj, a nie każdy chce na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_b7 12.02.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Proszę bardzo. Łazienka na dole została powiększona kosztem tej szafy, która jest w projekcie. Wrzucam fotki łazienek i pokoju gościnnego w 2 wersjach. Co sądzicie o tarasie? Nie za mały? Czy kolory w salonie nie są zbyt zimne?pokpokpok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareckiboss10 12.02.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Fajnie pomysłowo:)podobaja mi sie Twoje pomysły:)Ps- Gosiaczku dziekuje bardzo za zdjecia robią wrażenie- pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 14.02.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Gosiczek! dziękuję za fotki! bardzo fajnie umeblowane, najbardziej podba mi sie kuchnia z salonem .Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwset 20.02.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Witam. Nasze okna kosztowały 13000 netto , z zewn. orzech a środek biały, są to okna 3 szybowe zwg na rekuperator. Kładziemy tynki wapienne, ogrzewanie podłogowe w salonie i łazienkach, płytki mamy zamiar kłaść na podłodze i na częściach ścian, do tego jakieś fototapety, malowanie itp. Zdjęcia z naszych kreatywnych pomysłów wkleję mam nadzieje około lipca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 21.02.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Jakie te okna macie dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 21.02.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 a ja już po wyborze i zamówieniu dachóweczki padło na Rubin 13V w kolorze tekowym, strasznie mi sie podobał kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareckiboss10 21.02.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Yavol czy mozna wiedziećile kosztowała Cię dachóweczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 21.02.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Łącznie z robocizną około 35k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 25.02.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 pytanie do ludzi którzy skończyli kanalizę:gdzie wyprowadziliście wentylację poszczególnych pionów? kanały wentylacyjne czy kominki wentylacyjne w poszyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 13.03.2012 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 ehh widzę że cisza, nikt sie nie odzywa, czyżby Ci co skończyli budowę nie zaglądali, a nowych budujących Aramiska nie widać?! mimo to takie jedno (kolejne) pytanko: jak robiliście schody zewnętrzne wejściowe? czy wylewaliście jakiś fundament razem z głównymi czy zostawiacie to na później? ja na chwilę obecną nie mam zalanego ani fundamentu pod schody, ani nie mam koncepcji jak schody będą wyglądać. Na pewno trzeba to jakoś sensownie połączyć z wjazdem do garażu, ale koncepcji brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts