iwset 19.03.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Witam. Wstawiliśmy okna profil Rehau 3 szybowe. Zamiast schodów zewn. betonowych robimy taras i wejście z polbruku. Za 1,5 mies. wstawię (mam nadzieję) zdjęcia z realizacji. Teraz zrobiliśmy barierki, w środku robione są tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 21.03.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 wiosna, więc prace ruszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 25.03.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 montowali mi wczoraj okna i szczerze mówiąc jestem lekko rozczarowany, nie bee pisał jeszcze raz więc przeklejam posta z innego działu: Witam, a ja się podzielę moimi uwagami na temat okien Vetrexu, które zamontowano mi wczoraj O ile do samego montażu nie mam większych zastrzeżeń, o tyle do jakości okien, a dokładniej szyb jak najbardziej! Na 20 pakietów szybowych jakie wczoraj zamontowano 5 nadaje się tylko i wyłącznie do wymiany: -2 pakiety posiadają między szybami widoczne odbarwienia powłoki -1 pakiet w środku posiada malowniczą smugę kleju -kolejny w środku jakiś biały pył, przypominający styropin -ostatnie okno to porysowana szyba dodam że producent szyb to PILKINGTON oddział Bydgoszcz. Jestem lekko wkurzony i srodze zawiedziony, gdyż czytając opinie, słyszałem że z tymi oknami nie ma większych problemów a tu normalnie 25% to badziewie. Zastanawiam się jakim cudem Vetrex dostaje za te okna tyle nagród? Kolejna kwestia, to uszkodzenie powstałe w transporcie, jakieś rysy i obicia, wprawdzie niewielkie ale jakieś są. Sprzedawca reklamację spisał, ma zgłaszać do producenta a jeżeli chodzi o te obicia okleiny to podobno można bez problemu je wypełnić, przyjedzie serwisant z jakimś magicznym zestawem i to zrobi. czy faktycznie jest to możliwe i jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 25.03.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 a tak wyglądamy obecnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurek200 25.03.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 aramis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 08.04.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Co prawda brak jeszcze drzwi i bramy, ale SZZ coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekn 10.04.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 montowali mi wczoraj okna i szczerze mówiąc jestem lekko rozczarowany, nie bee pisał jeszcze raz więc przeklejam posta z innego działu: Witam, a ja się podzielę moimi uwagami na temat okien Vetrexu, które zamontowano mi wczoraj O ile do samego montażu nie mam większych zastrzeżeń, o tyle do jakości okien, a dokładniej szyb jak najbardziej! Na 20 pakietów szybowych jakie wczoraj zamontowano 5 nadaje się tylko i wyłącznie do wymiany: -2 pakiety posiadają między szybami widoczne odbarwienia powłoki -1 pakiet w środku posiada malowniczą smugę kleju -kolejny w środku jakiś biały pył, przypominający styropin -ostatnie okno to porysowana szyba dodam że producent szyb to PILKINGTON oddział Bydgoszcz. Jestem lekko wkurzony i srodze zawiedziony, gdyż czytając opinie, słyszałem że z tymi oknami nie ma większych problemów a tu normalnie 25% to badziewie. Zastanawiam się jakim cudem Vetrex dostaje za te okna tyle nagród? Kolejna kwestia, to uszkodzenie powstałe w transporcie, jakieś rysy i obicia, wprawdzie niewielkie ale jakieś są. Sprzedawca reklamację spisał, ma zgłaszać do producenta a jeżeli chodzi o te obicia okleiny to podobno można bez problemu je wypełnić, przyjedzie serwisant z jakimś magicznym zestawem i to zrobi. czy faktycznie jest to możliwe i jak to wygląda? Witam, Moje okna od Urzędowskiego, też nie obyło się bez problemów: wymiana szyby, uszkodzona okleina w kilku oknach. Zestaw serwisanta nie był magiczny ale przyznaję rację, po zaklejeniu ślady uszkodzeń prawie niezauważalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwset 25.04.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Witam. Wiosna więc prace ruszyły na zewnątrz i w środku. Przeprowadzka juz blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 31.05.2012 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 oj cos cisza, straszna czyżby wszyscy już pokończyi budowy czy są tak zajęci że nie mają czasu?! ja ciągle borykam się z problemem wybory drzwi zewnętrznych wejściowych. Metalowe są niezbyt ciekawe, a drewniane mają chore warunki gwarancji. Pozostaje mi kompozyt, ale cena kosmiczna więc ciągle jestem w kropce i zastanawiam się jak rozwiązać temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareckiboss10 12.06.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Witam coś cisza ostatnio na forum:)mam pytanie do ludzi którzy zdecydowli sie na załozenie rolet zewnetrznych - jaki jest ich koszt na naszego Aramiska:)ps- dodawajcie zdjecia :)ja niedługo zamieszczę fotki z mojej budowy, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 10.07.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 witam, naprawdę nikt się nie odzywa, a potrzebuję porady, a dokładnie jaki zrobić kolor przypór? jeżeli zrobię taki jak elewacji to zacznie się zlewać, ale za duży kontrast też odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 22.07.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 a to moje postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
judi011 25.07.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Mam pytanie odnośnie przestrzeni pod schodami. Czy będziecie ją zabudowywać? Jeżeli tak to czy korytarz nie będzie się wydawać zbyt wąziutki? Javol ile zapłacisz (lub zapłaciłeś) za ocieplenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 26.07.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 (edytowane) YAVOL!!! za ocieplenie z "ich"materiałami, z podbitką, tynkiem silikonowym,parapetami metalowymi wyjdzie coś koło 28k a co do korytarza, to ja się machnąłem z drzwiami wejściowymi z wiatrołapu, muszę je trochę przysunąć w stronę kuchni bo mi wlazły w schody, a co do zabudowy to mam zamiar wstawić tam w przyszłości jakieś szafy, ale nie wydaję mi się że będzie wąsko, gdyż nie ma drzwi do salonu ani do kuchni, a to będzie optycznie go powiększać Edytowane 26 Lipca 2012 przez yavol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwset 03.08.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Witam. Moja budowa już na finiszu. Wczoraj posialiśmy trawe. Pod schodami mam zabudowę, w jednej części mieszczą się zawory od podłogówki i "bałaganik" meża, a w drugiej części odkurzacz centr., i to czego goście nie muszą widzieć . Korytarz nie jest wąski, jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 23.09.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 oj widzę że tu cisza jak makiem zasiał, czyżby wszyscy już pokończyli swoje domki czy są tak zabiegani że nie mają czasu napisać!? mój aramisek od miesiąca wygląda mniej więcej tak jak na załączniku, teraz zaczynam zabawę z instalacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 28.09.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Witajcie !! Yavol super kolorek elewacji powiem szczerze, że taki sam kolor mi się podoba U mnie narazie górę robimy z regipsów , natomiast dół nam dziś już kończą tynkować. Drzwi tez juz niektóre na górze poobsadzane i łazienka na górze gotowa!! Pozdrawiam!! Jak macie pytania to pytajcie!! Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 28.09.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 A co do pytania o korytarz to u nas nie jest zabudowany , a pod schodami wymyśliłam ze bedzie w rogu fontanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 29.09.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Hej jak byście mogli jakieś fotki udostępnić, bo ja jeszcze zastanawiam się jak urządzić łazienki, tzn wstępny projekt mam ale nadal szukam inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jocekmoniczka 30.09.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Hej jak byście mogli jakieś fotki udostępnić, bo ja jeszcze zastanawiam się jak urządzić łazienki, tzn wstępny projekt mam ale nadal szukam inspiracji Nio ja juz mam na górze łazienkę gotowa, zrobię dziś fotki i wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts