Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 312
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Hej forumowicze:)mam pytanko czy w wiatrołapie bedzie miejsce na szafę na jakies płaszce czy kyrtki itp czy jest on zbyt mały??pozdrawiam

Zmieści się. Nie będzie zbyt głęboka i raczej sugerowałbym coś otwartego, bez drzwiczek. W tej sytuacji moim zdaniem bardziej praktyczne. Na ubrania, z których korzystasz rzadziej będziesz musiał poszukać miejsca gdzie indziej.

Z drugiej strony szafka z drzwiczkami też nie będzie problemem bo w końcu raczej nie będziesz jednocześnie szukał czegoś w szafie i trzymał otwartych drzwi na zewnątrz :p

podoba mi się ballustrada z białymi szczeblami, fajnie nawiązują do drzwi i robią kontrast z resztą :)

a swoją drogą, przed zimą musiałem wykończyć balkony, wybór padł na płytki, ale zacząłem się zastanawiać co z wodą z balkonów, przy większych opadach? ma zaciekać po elewacji, albo kapać na głowę wchodzącym do domu mieszkańcom? I tak zdecydowałem się na małe rynienki :p

• 1 month później...
a przy okazji, zdjęcia z pierwszym śniegiem i rynny na balkonach :

[ATTACH=CONFIG]154995[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]154996[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]154997[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]154998[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]154999[/ATTACH]

yavol powiem szczerze, ża Aramisek nieźle się prezentuje!;-) Pozdrawiam!

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...