bogumil 21.01.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Na wszystko kobietki znajdują czas, to i na tarmoszenie męża zawsze się znajdzie joaniko, mój mężulek, jak go złapię na zabawie z naszym pupilem to mówi.....nie cierpię zwierząt!!! albo coś w tym stylu, ale że przed chwilą bawił się z nim jak dzieciak to już ja wymyślam sobie....ehhh ci nasi chłopcy Pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 21.01.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ja sobie myślę. Jak każdy człowiek , tak i chłop ma swój margines wytrzymałości. Jeden mniejszy drugi większy. I każda chitra kobitka doskonale zdaje sobie sprawe na ile sobie może pozwolić nagiąć ten margines. Sama wiesz najlepiej czy masz jeszcze zapas.... Kuj więc żelazo albo odpuść w imię spokoju i harmonii w domu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaniko 21.01.2010 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 dobrze piszesz betina ps. wlasnie maz zrobil bude ze styropianu dla Wampira, ludzie, czemu on sie tak drze??? wciaz i wciaz, mimo pelnej miski. Jestem pod wrazeniem, jedno dotkniecie i kot jest włączony, czyt. mruczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaniko 28.01.2010 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Czuje sie troszke zobowiązana do info: "co dalej". O kotce zapomnij! W kotłowni , przy piecu mieszka Wampir. Z chwilą, gdy dostał to, czego potrzebował, czyli jedzenie i ciepły kąt, przestał sie drzec. A swoja droga godna podziwu jest determinacja zwierząt. Wampir jest starym, pokaznych rozmiarów kocurem, sfatygowanym przez rozne, jak sądze bójki z konkurencją. oto on: http://images48.fotosik.pl/253/c8123b3ec21aad4amed.jpg mężowskiego serca nie zmiekczyłam w zamierzonym kireunku, ale jego serce okazało sie roztropniejsze od mojego. W koncu uratował Wampira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.01.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Jednym słowem konsensus osiągnięty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaniko 28.01.2010 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 poniekąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts