dorothy 19.01.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witam,mam nadzieję,że nie powtarzam wątku.Szukałam podobnego ale znalazłam tylko tarasy i balkony.Poszukuję ciekawych rozwiązań na stworzenie fajnego ogrodu i kompozycji przed wejściem do domu od strony wjazdu na działkę.Bardzo mile widziane zwłaszcza własne aranżacje jak i inne.Mam nadzjeję,że temat pomoże nie tylko mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olenka717 20.01.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Może spróbuj tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=3676211#3676211 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 20.01.2010 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Bardzo dziękuję Olenka.Myślę,że muszę nauczyć się lepiej korzystać z wyszukiwarki przepraszam za powielanie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts