ryby 17.01.2004 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Jak w temaciePotrzebny geodeta do wytyczenia budynku oraz ekipa do postawienia murów z BK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 22.01.2004 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Z geodetą problemu już nie ma. Ale nadal szukam ekipy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 27.01.2004 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Hej Ryby, chyba jestesmy na podobnym etapie ja też pod Poznaniem - jeżeli mozesz polecic geodete to podaj namiary na priva. Ja moge Ci polecic dobrych dekarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 27.01.2004 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Kaim, odpowiedź poszła na priv. Wrzuć mi dekrzy na priv.Gdzie budujesz i z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 29.01.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Nic na privie nie doszło Co do dekarzy - zapadli się właśnie jak kamień w wodę i nie odbierają telefonów ale jak tylko ich złapię i zapytam - podam namiary. Dobra ekipa i jak każda dobra - rozchwytywana. Ja będę w drugiej połowie roku stawiał dach 300m2 (kierunek na Gniezno) może się jakoś zgramy łatwiej będzie ekipę namówić na dwie duże roboty jedna za drugą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 29.01.2004 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Tym razem poszło emailem. Daj znać, jeżeli skutecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 01.02.2004 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Niestety czas mnie goni, więc się przypominam.A może namiar na jakiegoś samotnego murarza, któremu mógłbym służyć pomocą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts