gospie 19.01.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Podobno strasznie osadza sie kamień i na ciemnych to widac bardziej. Czy ktos ma i czy słusznie mi odradzają???pozdGospie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irreality 20.01.2010 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ja mam we wnęce prysznicowej - zarówno ciemne płytki (ciemny brąz) jak i kamień w wodzie Tragedii nie ma. Osad z kamienia jest i tak widoczny zarówno na jasnych jak i ciemnych płytkach, baterii, brodziku, drzwiach itp. Tak więc sprzątać i tak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 20.01.2010 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zott36 20.01.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ja miałam czekoladowe płytki w łazience , koszmarrr.Teraz mam kremowe, prawie białe . (Nic na nich nie widać ).W życiu nie zrobiłabym sobie już ciemnych płytek pod prysznicem. Kamień był bardzo widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 20.01.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ja mam ciemne, miałam wybrane identyczne ale jaśniejsze , ze względu na praktyczność właśnie, ale moja rezerwacja "się zmyła" a ciemne były na stanie i zobaczymy.Są z cieniami, może trochę mnie to uratuje, ponadto kafelkarz powiedział że mozna je zaimpregnować środkami do kamienia.Moje nie są w połysku.A kabina ciemna wygląda moim zdaniem b. fajnie, jakoś tak intymniej. http://lh6.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/S1WmTtW-_0I/AAAAAAAABvU/wPwP0h1tS54/s512/DSC_7344.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 20.01.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 po każdej kąpieli ręczniczek w dłoń i wytrzeć łącznie z szybą kabiny, wtedy nie będzie źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 20.01.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 pieknie wyglada taki ciemny kacik... u kogos;)Ja bym zrezygnowala na rzecz moze nie jasnych, ale jasniejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chulada 20.01.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 po każdej kąpieli ręczniczek w dłoń i wytrzeć łącznie z szybą kabiny, wtedy nie będzie źle To rada na serio? ... w życiu bym się na to nie zdobyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 20.01.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 całkiem serio, ja tak przez ostatnich 6 lat wycierałam szyby od kabiny prysznicowej, a przy okazji baterię i płytki (jasne), a tak w sumie to mąż bo ja zawsze pierwsza brałam prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospie 22.01.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 A myslicie ze mozaika z jasnymi fugami to dobry pomysł?I jakie fugi stosujecie do wnęk prysznicowych? jakies specjalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zott36 22.01.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 A myslicie ze mozaika z jasnymi fugami to dobry pomysł? I jakie fugi stosujecie do wnęk prysznicowych? jakies specjalne? Ja mam białe fugi pod prysznicem od 3 lat i nadal są jak nowe. Te same na podłodze są brudne i nie mogę ich domyć . Te i te były impregnowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts