kamamat 19.01.2010 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 czy ktoś budował lub buduje dom z Muratora "DOM W DOBRYM GUŚCIE - Wariant III M09c"?? ciężko znaleźć taki na forum, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jane Says 22.01.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Witam, Ja zacząłem budowę w sierpniu tamtego roku. Obecnie mam wykonany strop, za kilka tygodni wchodzą cieśle wykonywać konstrukcję dachową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woodek 13.11.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Jane Says możesz napisać coś o swojej budowie, jaki koszt stanu surowego lub surowego zamkniętego. I podesłać jakieś zdjęcia z budowy? mój mail to [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empe_ 27.04.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 witam, chciałbym odświeżyć temat bo spodobał mi się ten projekt i zastanawiam się nad budową - czy może ktoś wrzucić zdjęcia z budowy, wykończenia i podzielić się swoimi spostrzezeniami?dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts