adi_ 07.02.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 tez mam marleya z pcv jiz dwa lata i zawsze jak na nie spojze tomysle ze montowali je wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Techno200 07.02.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Plastmo bylo kiedys bardzo popularna rynna dostepna na rynku. Niestety ostatnio stracili duzo, bo sie zepsuli. Odbarwianie, pekanie klejonych naroznikow. To sie czesto zdazalo. Na samym poczatku nie bylo nic lepszego, no ale z biegiem czasu konkurencja urosla i przerosla dawnego lidera. Teraz maja ulepszony system Plasa i z metalu tez juz robia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mars19 07.02.2010 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 http://images49.fotosik.pl/257/4be171d36eeb7c2cm.jpg powiedzcie mi czy to jest prawidlowo zamontowana rynna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 07.02.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 powiedzcie mi czy to jest prawidlowo zamontowana rynna? No i mamy powód ... Prawidłowo to (na szybkiego znalazłem) coś koło tego : . http://www.galeco.pl/_img/pomoc_techniczna/1/1075823816_09636200.gif Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 07.02.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Są firmy które robią rynny na metry na placu budowy, bez łączeń i w różnych koloroach i materiałach. pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefan_1961 07.02.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Marley - system "angielski" nie kontynentalny. 14 lat na polaci: odbarwienia, popekane uszczelki, odksztalcenia - s.f; k.ła i m..ła - nie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.02.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Marley - system "angielski" nie kontynentalny. 14 lat na polaci: odbarwienia, popekane uszczelki, odksztalcenia - s.f; k.ła i m..ła - nie polecam! nie polecasz? bo co? niby? Jako nie przedstawiciel - polecam!!!!!!!! Drogie - warte swojej ceny! PS: zdjęcia mogę dodać moich - kilkuletnich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
synkopa 08.02.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Do rynien z pcv mam zastrzeżenia takie: latem próbowałem oprzeć drabinę i wejsc na dach. Niestety, nie dało się bo rynna uplastyczniała się pod naciskiem drabiny do całkowitego zgniecenia. Po drugie: podobno kuna potrafi wejsc po rynnie z pcv (pazurki latwo się zaczepiają) i pod ostatnią dachówką wcisnąć się na strych. Co dalej? Wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefan_1961 09.02.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Marley - system "angielski" nie kontynentalny. 14 lat na polaci: odbarwienia, popekane uszczelki, odksztalcenia - s.f; k.ła i m..ła - nie polecam! nie polecasz? bo co? niby? Jako nie przedstawiciel - polecam!!!!!!!! Drogie - warte swojej ceny! PS: zdjęcia mogę dodać moich - kilkuletnich Zejdą śniegi - chetnie zamieszcze zdjęcia swoich rynien. Syf, kiła i mogiła. Never Marley. Howgh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukkac 10.02.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 podam, ale musze znalezc fakturke bo nie pamietam. A co sadzicie o rynnach firmy LINDAB? Bardzo dobre rynny, warto troszke dopłacić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mars19 13.05.2010 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 jak to jest z gwarancją na rynny? mam plastmo, jest na odbarwienia gwarancja?i czy odchodząca farba z haków zalicza się do gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts