Vein 20.01.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Witam, Dylemat mam, wełna jest, profile pokrecone są, teraz problem, jaka płyta na poddasze? Dom jest drewniany, z przeniesienia. Boje się o pękanie płyt, chciałbym zastosować płytę GW, ale koszt jest zabójczy (20zł/m2), ale mógłbym też zastosować płytę GKFI, przy czym koszt takiej płyty to jest 12zł. Kolejny problem ,jest taki, że aby móc położyć płytę, temperatura musi być równa, albo wyższa niż 5*C przynajmniej 12 godzin po sklejeniu, a w domu jest tylko jedna biedna koza, i podbicie temperatury na 5 stopni przy -10 to jest sukces, a i tak trzeba palić non stop. I pytanie, czy płyty GW trzeba szpachlować , czy jest już zbedne? Tak myślę, myślę, głowa mi puchnie. Może mi coś podpowiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/136721-p%C5%82yty-gipsowo-w%C5%82%C3%B3knowe-czy-ogie%C5%84-woda/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts