BEST_ia 20.01.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Jak w temacie - bardzo mi się podoba taka kuchnia (a najbardziej te płyty) i chcę u siebie uzyskać taki efekt.Proszę o pomoc, co to za materiały i gdzie można by je dostać.Pozdrawiam serdeczniehttp://lh5.ggpht.com/_hs0jJBaa_jU/S1Wk5kZJvBI/AAAAAAAAAGw/kvVOarmBZPM/s720/kuchnia%201.jpg A ten blat to kamień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chulada 20.01.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ściana: beton. Blat: kamień (chyba). Fronty: jesion?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEST_ia 21.01.2010 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ściana: beton. Blat: kamień (chyba). Fronty: jesion?. Tak z grubsza to też się domyślam, chodzi bardziej o szczegóły. Takie płyty imitujące beton to kiedyś widziałam w outlecie w Krakowie, ale szybko zniknęły,no i nie wiem jakiej firmy były. Natomiast nie jestem pewna co do frontów - może ktoś wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts