mateuszratajczyk 20.01.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Mam pytanie, co sądzicie o wybraniu waluty kredytu hipotecznego w euro oraz czy warto myśleć o takim banku jak DNB jako kredytodawcy (w rzepie był mały ranking). Zaciekawiła mnie ich oferta. Wydaje się korzystna a oni sami piszą że chcą by ich sprawdzono... Więc pytan nieoficjalnie, czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alamakota192 22.01.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Osobiście nie mam u nich kredytu ale mają znajomi i sa zadowoleni. Może czeka się nieco dłużej niż np w Pekao SA ale warynki maja naprawdę korzystne. w pierwszym roku marża wynosi tylko 1,60%. a jeśli założysz pakiet kont Personale(za 18 zł m-c) to masz obniżoną marżę o 0,5% przez cały okres kredytowania. Poza tym mają dużo promocji dla klientów którzy wezmą u nich hipo. Poza tym w rankingach zajmuja 1 miejsce to też o czymś świadczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts