nygusts 20.01.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 witam wszyskich interesuje mnie uczciwa cena za położenie 1m2 cegły klinkierowej w wielkopolsce bo wykonawca zaśpiewał mi 4 zł za sztuke czy to jest uczciwa cena ??? prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mostowiak 20.01.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Zalezy co masz do pomurowańia.akurat sasiad ma klinkier na mieszkaniu na jesieńi 2 ekipa zakonczyła budowe.po pierwszej trzeba bylo rozbierac sciane czyscic cegle tak prosto murowali.najpierw zobacz goscia akrobacje na scianie z cegła a potem pytaj o cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nygusts 21.01.2010 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 pytam ponieważ interesuje mnie stawka jaką ewentualnie można byłoby zapłacić za POPRAWNIE wykykonana prace wiem jak pracują niektórzy wykonawcyinteresowałoby mnie ile kosztuje m2 albo może sztuka połoznia klinkieru na elewacji budynku i niewiem jak fachowcy sobie licza od słupka czy od całości czy znów jak juz wcześniej pisałem od sztuki za cegłe na ogrodzeniu w obrębie wielkopolski wczoraj spotkałem sie z majstrem i znów zaproponował mi stawke 4zł za sztuke plus spoinowanie dodatkowo pytam czy jest to cena dobra czy zawyrzona sztuka za cegłe to jakies 3zł a połozenie przekracza wartość materiałuto jakis koszmar prosił bym o jakies wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts