Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 402
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ooooo, dawno dyskusji o gustach nie było ;)

Muszę mieć baterię o dużym zakresie regulacji i szukam czegoś innego niż te a'la ze zmywaka.

No i słabo mi idzie

Uwielbiam tę baterię, jest absolutnie przepiękna :) Niestety, nie mogę sobie pozwolić na wydanie kilku tysięcy na baterię kuchenną :/

Dla zainteresowanych link do przykładowego sklepu: http://www.sanitbuy.pl/produkty/producenci/27-kohler/41-armatura_baterie/574-/4941-bateria_kohler_karbon_kuchenna

I reklama :) http://www.youtube.com/watch?v=e9wPomEjrF0

Na tym filmiku widac jaka ona pieknę i funkcjonalna

Ale kosztuje właśnie 4K

Ta druga to omnires za 500zł, ale trochę obawiam się o funkcjonalność i jakość, może ktoś taką ma?

oki faktycznie altammy w kosmos buzymy drapacze hmur zwalajac to na innych ale co tam kran jak nie cieknie to za rok zacznie cieknac a cena sama za siebie mowi leoiej znajdz cos co mniej przeraza cenowo a rownie dobze sie sprawuje

sa baterje z wezem wysuwanym moze cos takiego b ci pasowalao

zaoszczedzisz na dobra lodowke dwokumorowa

• 2 weeks później...

Czy ktoś z Szanownych Forumowiczów ma we własnej kuchni, albo miał możliwość oglądania na żywo baterię kuchenną TEKA Aquata EP?

Zastanawiam się nad nią do swojej kuchni, ale nigdzie nie mogę jej znaleźć w realnym sklepie żeby obejrzeć i pomacać 8). Ciekawi mnie jak się ona sprawuje, szczególnie regulacja strumienia wody.

• 3 months później...
Mam antracytowy narożny zlewozmywak firmy Blanco. Potrzebuję do tego baterii, najlepiej też antracytowej. Pyt. 1- czy powinnam kupic baterię Blanco, żeby jej kolor był taki sam, jak zlewozmywaka? czy kierować się przy wyborze? Nieco przerażona ceną jestem, bo myślałam, ze wydam na baterię 200- 300 zł, ale wygląda na to, że o wiele więcej...Wskażcie drogę....
  • 3 weeks później...
A blanco czy franke? Blanco w rozsądnej cenie nie znalazlam (do 500 zl) takiej, ktora mi odpowiada: 25 cm do srodka zlewu i 35 mm otwor. Teraz szukam franke, ewentualnie zbankrutuję i kupię blanco za 1000 zł (czego w zyciu nie planowalam:)) I jeszcze: kupilam zlew blanco antracyt, natomiast franke nie ma takego koloru.... nie ma, czy nazywa się grafit? ktoś wie?