Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KUCHNIA - baterie kuchenne, baterie do kuchni - wątek zbiorczy

zone

Recommended Posts

Bierz z wyciąganą wylewką, poprawia znacząco funkcjonalność. Większy gar, albo wyższy czajnik i nie musisz się wpychać do zlewu z naczyniem

Dzieki,tak własnie myślałam,ale ta druga trochę nie dawało mi spokoju,tak po prawdzie to bardzo zależy mi na tej wlewce,właśnie z tych powodów,o których piszesz :D

• Odpowiedzi 402
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzieki,tak własnie myślałam,ale ta druga trochę nie dawało mi spokoju,tak po prawdzie to bardzo zależy mi na tej wlewce,właśnie z tych powodów,o których piszesz :D

ta fajnie wygląda, bo nie rzuca się tak w oczy, ze ma wylewkę - http://esklep-sbs.pl/bateria-delfin-dali-zlewozmywakowa-stojaca-z-wylewka-ruchoma-jednouchwytowa-jednootworowa.html no a co do samej wylewki, to w kuchni bez niej jest ciężko...

• 5 months później...

Czy ktoś z Was ma może taką baterię? 37__hpa01217_tif.jpg - Focus Hansgrohe http://www.hansgrohe.pl/articledetail.html?article=31815000&fsid=ffffffe1x00006CC100006DB10000761100006E6100006F5100006E81&pageid=2c616f13-105d-42cf-94a0-44c580875d0b

Co innego ewentualnie możecie polecić w takim kształcie, z wyciąganą wylewką i z możliwością przełączenia na prysznic?

Edit: I w niezabijającej cenie :D

Edytowane przez Flawia

• 2 months później...

Ma ktoś może taką baterię ?

Franke Prince (onyx)

Franke Prince (grafitowa)

franke-prince-onyx,6185962332_3.jpg

Chciałbym zamówić ale wolałbym to najpierw obejrzeć, z tym że nigdzie nie mogę tego spotkać, żeby obejrzeć wizualnie, chodzi mi czy to nie jest jakaś plastikowa tandeta ?

Zlew mam Blanco antracyt 1.5 komory.

EDIT:

Wybrałem baterie DEANTE PEPE.

Bardzo podobna i nawet tańsza.

bdp271m_01.jpg

Edytowane przez julo23

• 3 weeks później...

Hej Wszystkim,

Czy ma ktoś może baterie Teka AUK 983 ? Jest to model z możliwością regulacji wysokości . Wiem ,że inne firmy konkurencyjne mają już te krany ,ale akurat ten nam się spodobał. Może ma ktoś ten akurat kran bądź podobny z taką samą funkcją i mógłby mi powiedzieć czy jest z niej zadowolony , czy się nie psuje . Bardzo mi zależy na opinii gdyż boje się ,że jak wybiorę tą baterie to przez tą jej funkcjonalność może się szybko wyrobić i zepsuć :/

Będę wdzięczna za opinie.

• 1 month później...
  • 2 months później...

Pochwale się swoją

Bateria RHEA zlewozmywakowa sprężynowa

Producent: LAVEO

Symbol: BLD 06SD

Materiał: mosiądz

Wykończenie: chrom

Głowica: ceramiczna 35 mm

Grupa akustyczna i klasa przepływu: I A

wysoka na 57 cm

zasięg wylewki 25,5 cm

http://images55.fotosik.pl/361/b63230feef4a03bagen.jpg

Edytowane przez beatagl

Witam! To mój pierwszy wpis ale wczytuję się w wasze rady od lat :)

zastanawiam się nad kupnem czarnej baterii ALVEUS JUNAN, jest niedroga, ma wyciąganą wylewkę, jedyne co mnie martwi to odległość wylewki od blatu - 23cm, będzie chlapać? zlew mam głęboki na 19cm, co sądzicie?

[ATTACH=CONFIG]290395[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]290396[/ATTACH]

Będzie chlapać.

• 3 weeks później...
  • 5 months później...
  • 4 weeks później...