rzastin 30.01.2016 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Możecie polecić baterię do 300 zł kolor srebrny bez wyciąganej wylewki, która nie będzie chlapać? Kształt klasyczna zaokrąglona bądź taka w kształcie L. Myślałam nad Franke Pola lub Lula, ale one są dość wysokie 32/34 cm lub Blanco Mila chrom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 17.02.2016 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Możecie polecić baterię do 300 zł kolor srebrny bez wyciąganej wylewki, która nie będzie chlapać? Kształt klasyczna zaokrąglona bądź taka w kształcie L. Myślałam nad Franke Pola lub Lula, ale one są dość wysokie 32/34 cm lub Blanco Mila chrom. Do 300 zł i do 30 cm wysokości nadaje się Roca Victoria N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeebeque 13.01.2017 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Mam problem z baterią jak z linka poniżej:https://www.castorama.pl/produkty/urzadzanie/wyposazenie-kuchenne/baterie-kuchenne/bateria-zlewozmywakowa-stojaca-grohe-swift-start-eco-chrom.html#search-productPo zamocowaniu jej do zlewozmywaka w kuchni podczas obracania wylewki - ta obraca się razem z uchwytem do regulacji wody. Gdy przykręcę mocniej, zaczyna trzeć metal o metal (bateria o zlew), gdy poluzuję - przestaje być stabilna, bo blacha jest w tym miejscu dosyć cienka. Pytanie - czy w jakiś sposób można wyregulować to tak (poluzować), żeby obie części baterii - wylewka i uchwyt do wody - nie przylegały do siebie tak ściśle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts