daggulka 12.03.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Dzięki za odpowiedzi...jeszcze jedno pytanko...mam zlew dwukomorowy ...czy te baterię mozna obracać? czy mocuje sie je "na stałe" z ukierunkowaniem np. tylko na wprost? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theodolit 12.03.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Dzięki za odpowiedzi...jeszcze jedno pytanko...mam zlew dwukomorowy ...czy te baterię mozna obracać? czy mocuje sie je "na stałe" z ukierunkowaniem np. tylko na wprost? moja bateria moze sie obracac - gdzies tak 90o - czyli jak jest srotek na przedziałek miedzy komorami to 45o lewo i tyle samo prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 12.03.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Warto jeszcze zwrócić uwagę na jakość węża - mam baterię Blanco i wąż ze splatanego tworzywa, jest bardzo wytrzymały. Moja mama miała kiedyś u siebie taką baterię z kiepskim metalowym wężem, który 2 razy się jej przerwał i uszkodził wewnętrzny wężyk - spowodował zalanie kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 12.03.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 polecam obraca się toto normalnie jak kran łatwiej nalac wode do wysokiego naczynia, czy tez np spłukać zlew podczas mycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.03.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 dzięki za wpisy, zdecydowałam-kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 12.03.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 ja mam co prawda nie w kuchni ale w pom gosp-rewelacja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 dzięki za wpisy, zdecydowałam-kupuję Będzie Pani zadowolona Ja sobie kuchni bez tego nie wyobrażam, mimo zmywarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.03.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 To i ja dorzucę słowa uwielbienia dla baterii ze słuchawką Od lat korzystam i teraz też kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 12.03.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 I ja, ja też chcę mam taką baterię 9 lat (Franke) i w nowym domku też taka będzie, zalety już wcześniej wymienione to powtarzać nie będę. Nie wiem czy wszystkie tak mają, ale moja sika jednym strumieniem lub jak prysznic (przełącznik jest) pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 12.03.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Ja mam deante, chociaz inną niż na zdjęciu. Teraz to już sobie nie wyobrażam innej w kuchni. Nawet wodę do czajnika nalewam wyciągając rączkę. bo zazwyczaj w zlewie jakis garnek stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martar 12.03.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Mam Teka i uważam, ze to świetny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 12.03.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 My zdecydowalismy sie na taka baterie z wyciagana wylewka http://www.instaldom.istore.pl/sklep,2992,,,03,--zakupinpl--,pl-pln,522174,0.html i mamy nadziej,ze sie sprawdzi w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 16.05.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 czy może ktoś powiedzieć coś o firmie Aqua podoba mi się ich bateria maryland. na allegro znalazłam http://img170.imageshack.us/img170/6857/bateriakv8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 16.05.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 zastanawiam się jeszcze nad teka joyhttp://www.zlewozmywaki-agd.pl/teka-chrom-p-585.html gdybym kupiła dozownik do płynu do mycia naczyń to ten by bardziej pasował, ale ten maryland mi wpadł w oko bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.05.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 A czy ta pierwsza ma wyciągany prysznic? Bo ta druga chyba nie. Jest to bardzo wygodne rozwiązanie. Też mnie czeka ten zakup i szperam wszędzie, ale koniecznie chcę z wyciąganym prysznicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 17.05.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 nie ma wyciąganego prysznica ale ... moja mama ma prysznic i sam prysznic jest ok, ale ten magnes ciągle się obluzowuje. jest to wygodne, ale wszedzie czytam ze te za 300 zł niewiele są warte. a 2 tyś na kran nie dam poza tym, w kuchni jesteśmy skazani na przepływowy podgrzewacz wody, dlatego kran musi mieć perlator. m. in. dlatego nie oglądam w ogóle kwadratowych czy płaskich wylewek, które mi sie podobają naj naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jean70 25.05.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 zlew wybrałam ten http://www.mizar.pl/Blanco/25727/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 25.05.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Jasne że tak tym bardziej że w zlewie są elementy chromowe. Ja mam chromową baterie do takiego zlewu bo nie podobały mi się kształtem te zrobione z tego samego materiału co zlew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jean70 25.05.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 no własnie mi też się nie podobają! a czy zlew i bateria róznych firm stwarza jakiś problem przy montażu czy te wszystkie otwory mają ten sam rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 25.05.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Szczerze powiem że za bardzo nie wiem bo kupowałam zlew i baterię w tym samym sklepie internetowym i dla pewności zapytałam czy mi to będzie razem pasowało Wydaje mi się jednak że chodzi tu jedynie o to by znać średnicę otworu na baterię i średnicę (bądź szerokość) podstawy baterii żeby później nie okazało się że po zamontowaniu baterii zostały widoczne szczeliny otworu w zlewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts