jean70 26.05.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 W zlewie, który chcę kupić nie ma żadnego otworu na baterię, więc gdzie i kto może go zrobić? samemu to lepiej nie ryzykować nie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 27.05.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 W zlewie, który chcę kupić nie ma żadnego otworu na baterię, więc gdzie i kto może go zrobić? samemu to lepiej nie ryzykować nie?! Moj maz sam robil dziury Na zlewie sa specialne miejsca tzn zaznaczone gdzie nalezy je robic. Z tego co pamietam mezus nie mial problemow z ich wykuciem A baterie mam chromowana z przodu a tyl z tego co zlew. Wyglada delikatniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fioter 27.05.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Przede wszystkim gratuluje wyboru, zlew mam go od 2 miesiecy i jest extra. Dziure na baterię polecam zrobić u kamieniarza, jak tak zrobilem i miałem pewność, że go nie uszkodzę. Bateria oczywiście chromowana, a nie z tego samego materiału co zlew. Do otworu pasują chyba wszystkie baterie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jean70 27.05.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 zlewu szukałam od 2 miesięcy ale jak zobaczyłam ten wiedziałam, że muszę go miećl jest bardzo ładny i cena w miarę a jeszcze jak będzie się dobrze sprawował to super!!! A gdzie kupowałeś przez net? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 27.05.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 A nie ma możliwości (za drobną opłatą) wykonania tego otworu u producenta? Przy moim zlewie miałam takie opcje do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fioter 27.05.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 kupowałem przez net i nie usłyszałem o takiej mozliwości, więc byłem zmuszony do wizyty u kamieniarza i od ręki mi dziurę wywircił. [koszt 50zl] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jean70 14.08.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 http://www.mizar.pl/Blanco/25727/ od miesiąca juz użytkuję nową kuchnię i nowy zlew, ale zauważyłam, że bardzo zachodzi gdy wylewam herbatę, kawę. Czy jest na to jakas rada, ipregnacja czy coś w tym rodzaju, bo wylewać nie przestanę w końcu to zlew?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agami 14.08.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 fioter - koszt u dystrybutora taki sam Co do środków do silgranitu producent poleca Blanco Clean i Blanco Activ. Clean to mleczko i służy do czyszczenia całej powierzchni. Activ to 3 tabletki do wrzucenia do zalanej wodą komory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voyt 23.08.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Czy spotkaliście się może z baterią do kuchni którą da się caławyciągnąć. Nie chodzi mi o wyciąganą wylewke ale cała baterie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.08.2008 02:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Tak, są to baterie podokienne (składane).Są w dwóch rodzjach, jedne wyciągają się całe, drugie mają składaną tylko wylewkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.08.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Na przykład takie: http://www.mizar.pl/Franke/3950 http://www.e-mieszkanie.pl/kuchnia,1335.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voyt 25.08.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Dzięki cieszynianka PozdrawiamWojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 02.09.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Bateria kuchenna z ruchomą wylewką, kolor: stal lub stal szczotkowana. Nie mogę takiej znaleźć w przyzwoitej cenie (tzn. do 400 złotych). Byłabym niezmiernie wdzięczna za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin1978 03.09.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Deante Chili cos kolo 250-300 dokladnie nie pamietam. Kolor INOX http://www.nokaut.pl/oferta/deante-chili-bateria-zlewozmywakowa-stojaca-z-wyciagana-wylewka-kolor-inox-bds-571m.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 03.09.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 poszukaj widziałem taką z Loge to jest nikiel szczotkowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 04.09.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Zdaje się, że faktycznie nie znajdę stalowej (przynajmniej w tej cenie) więc trzeba będzie kupić INOX... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 05.09.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 szczególnie odradzam kupowanie takich baterii, jeżeli masz do wydania 1000zł prosze bardzo franke albo inna bardzo droga firma, albo kupić zwykła bez wylewki..miałem już 3 takie baterie przez 3 lata od keidy mam nową kuchnię, i czwartą kupiłem zwykłą...każda bateria kosztowała od 350-450zł i każda urywała się dokładnie ponad mocowaniem węża...większość firm robi ten element łaczący z plastiku, który się zużywa niestety, utlenia i pęka najdalej po roku...Nie da się z tym nic mądrego zrobić, na reklamacje (jej odrzucenie) trzeba czekać 3 miesiące wiec kończy się to kupnem nowej...droższej..może bedzie lepsza..ale nie jest...ten element musi być metalowy, bo inaczej dupa wielka...widziałęm franke z metalowym za 1099zł ale to już cena troche zaporowa, dla trzeźwo myślącego człowieka...Dlatego osobiści odradzam takie baterie i sam takiej napewno nie kupie, mimo, że wygody nie można im odmówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Henku_wawa 05.09.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 szczególnie odradzam kupowanie takich baterii, jeżeli masz do wydania 1000zł prosze bardzo franke albo inna bardzo droga firma, albo kupić zwykła bez wylewki..miałem już 3 takie baterie przez 3 lata od keidy mam nową kuchnię, i czwartą kupiłem zwykłą...każda bateria kosztowała od 350-450zł i każda urywała się dokładnie ponad mocowaniem węża...większość firm robi ten element łaczący z plastiku, który się zużywa niestety, utlenia i pęka najdalej po roku... Nie da się z tym nic mądrego zrobić, na reklamacje (jej odrzucenie) trzeba czekać 3 miesiące wiec kończy się to kupnem nowej...droższej..może bedzie lepsza..ale nie jest...ten element musi być metalowy, bo inaczej pupa wielka...widziałęm franke z metalowym za 1099zł ale to już cena troche zaporowa, dla trzeźwo myślącego człowieka... Dlatego osobiści odradzam takie baterie i sam takiej napewno nie kupie, mimo, że wygody nie można im odmówić... czeka mnie w tym mcu zakup czegoś takiego, chyba z wyciąganym wężem, post lekko mnie zaniepokoił. czy wiadomo jak konkretnie nazywa się ten "niepsujący" model franke - może ten? (ma metalowy wąż) albo inna bateria godna zaufania - niepsująca się (innej firmy) z metalowym wężem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 06.09.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Na szczęście ja mam pozytywne doświadczenia z baterią (230 PLN). Mam ją od 7 lat i jest bardzo wygodna. W nowym domu nie wyobrażam sobie innej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 06.09.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 nie tyle kwestia węża, co gwintu łączącego wąż z główka...bo pęka w tym miejscu..więc albo musi być dobry plastik, albo metal..albo jest jeszcze jedno rozwiązanie:)nie kręcić baterią z prawa na lewo (np z nad jednej komory nad drugą) bo wtedy pojawiaq się "niszcząca siła zwana inaczej momentem obrotowym i katastrofa gotowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts