BungoI 07.09.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Jednym słowem świetnie trafiłam bo moja bateria jest narażona na baaardzo intensywne użytkowanie we wszelkich możliwych kierunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 07.09.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Ruchoma wylewka,odpowiedni kolor w granicach 400PLN,to moze tutaj cos znajdziesz.http://romexim.pl/baterie.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 27.03.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Jestem na etapie kupna baterii do kuchni. Podobają mi się wysokie baterie (ok. 30 cm) ale czy one nie chlapią na około i czy nie sa przez to głosne kiedy woda z wysokości uderza w zlew? Czy baterie ze spłaszczoną wylewką nie 'świszczą'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 27.03.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Jestem na etapie kupna baterii do kuchni. Podobają mi się wysokie baterie (ok. 30 cm) ale czy one nie chlapią na około i czy nie sa przez to głosne kiedy woda z wysokości uderza w zlew? Czy baterie ze spłaszczoną wylewką nie 'świszczą'? Ja mam taka https://www.kitchkof.com/productDetails.asp?productID=3383&categoryID=1671 . To czy chlapie na okolo zalezy od tego np. w jakim miejscu trzymasz rece pod strumieniem wody, jesli wysoko ponad zlewem, to jasne, mozesz rozchlapac wode jak najbardziej. Osobiscie polecam taka baterie, dobrze sie z niej napuszcza wody do garnkow, myje wieksze rzeczy, ktore nie mozna wsadzic do zmywarki. Oczywiscie wyciagana wylewka i obracana na bloki jest super. Co do odglosow, to nie sa to jakies bardzo glosne uderzenia, wszystko zalezy jakim strumieniem wyplywa woda z wylewki i jaki ma sie zlew. Mam obie te baterie w dwoch roznych kuchniach/zlewach, zdecydowanie w zlewie ceramicznym mniej slychac niz w stalowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 27.03.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Mam deante cubic z płaską wylewką: Niestety, mimo że komorę zlewu mam dość głęboką, podczas mycia naczyń i przy bardziej rozkręconej wodzie rozchlapuje się Zlew mam pod oknem i tak mnie wkurzały kropki wody na szybie że musiałam na parapecie postawić jakieś gęste kwiaty Nic w niej nie świszcze, słychać jedynie szum przepływającej wody. Woda też za głośno nie uderza o zlew. Jednak jeszcze jednym mankamentem tej baterii jest to, że wylewka zakończona jest dziurą bez jakiegokolwiek perlatora i po zakręceniu jeszcze przez kilka sekund wypływa z niej woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 27.03.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Polecam wysoką - jest wygodniejsza właśnie do mycia czegoś większego. Moja na około nie chlapie, a to czy woda hałasuje spadając do zlewu zależy chyba bardziej od zlewu na pewno nie myję w tym zlewie tak długo i często, zeby to mi specjalnie przeszkadzało omnires, clip http://img.nokaut.pl/p/f1/9c/f19c740448759b6671b3314a65768be4500x500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 27.03.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 http://www.teka.com/html/cat/prod.php?producto=PR-0001864&categoria=CA-0000009&idioma=pl&backto=Baterie%20kuchenne&nameProd=CUBUS%20SWING%20B&nameCat=Baterie%20kuchenne ja jestem z tej baaaaardzo zadowolona i do tego jeszcze fajnie się prezentuje nie chlapie i nie jest głośna..jak widać koniec wylewki jest bardzo nisko nad komorą polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 27.03.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Polecam wysoką - jest wygodniejsza właśnie do mycia czegoś większego. Moja na około nie chlapie, a to czy woda hałasuje spadając do zlewu zależy chyba bardziej od zlewu na pewno nie myję w tym zlewie tak długo i często, zeby to mi specjalnie przeszkadzało omnires, clip Ooo, to moja bateria Ona ma wyciagana wylewke, mozna ja trochę obniżyc przy bardzo chlapiacych rzeczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 27.03.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 http://www.teka.com/html/cat/prod.php?producto=PR-0001864&categoria=CA-0000009&idioma=pl&backto=Baterie%20kuchenne&nameProd=CUBUS%20SWING%20B&nameCat=Baterie%20kuchenne ja jestem z tej baaaaardzo zadowolona i do tego jeszcze fajnie się prezentuje nie chlapie i nie jest głośna..jak widać koniec wylewki jest bardzo nisko nad komorą polecam! Mam dokładnie taką samą i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 16.07.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Witam Was, musze zakupic baterie do mojej kuchni, a ze zlew mam pod oknem zeby je otworzyc bateria powinna byc skladana. Baterie ktore ogladalam sa w kosmicznych cenach. JEdyna w przyzwoitej jaka znalazlam to loge novoterm, kosztuje ok 200 zl. Ta novoterm loge wyglada tak: http://a.swistak.pl/000/202/202494_1024.jpg Moze macie jakies inne typy? Chcialabym taka w kolorze starego zlota.. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 16.07.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Mam bardzo podobną, tylko inny kształt wylewki. Nie mam zastrzeżeń co do jakości. Parapet mam trochę wyżej niż blat (ok. 5 cm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 16.07.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Mam bardzo podobną, tylko inny kształt wylewki. Nie mam zastrzeżeń co do jakości. Parapet mam trochę wyżej niż blat (ok. 5 cm). A jakiej firmy? W jakiej cenie? Wkleisz fotke? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.07.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Oj, za kolor będziesz chyba musiała słono zapłacić Ja się rozglądałam za przyciskiem do spłuczki w takim kolorze, ale po zobaczeniu cen przeszło mi jak ręką odjął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 17.07.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Moja bateria ma już 6 lat, nazwy nie pamiętam, a opakowanie dawno zostało wyrzucone. Kosztowała wtedy ok 300 zł i była jedną z tańszych podokiennych. W ogóle wtedy był niewielki wybór. Pamiętam, że inne podokienne kosztowały ponad 1000 zł (franke 1600). Zdjęcia wkleję później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Galain 17.07.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Czesc! To watek "z mojej bajki". Mam dokladnie ten sam problem i na razie brak decyzji. Montaz mebli kuchennych przewiduje na koniec lipca, wiec czasu na wybór malo. Prosze uzytkownikow kuchennych baterii podokiennych o wiekszy odzew!G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 17.07.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Obiecane zdjęcia mojej starej bateriihttp://lh4.ggpht.com/_th4cyo-sq_k/SmDpoJI7n2I/AAAAAAAAADE/V_oznNx9W8s/s400/DSC00222.JPG http://lh3.ggpht.com/_th4cyo-sq_k/SmDpoLieDoI/AAAAAAAAADA/IO3Pn_GiLeE/s400/DSC00220.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 18.07.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Obiecane zdjęcia mojej starej baterii Dzieki za fotke, w sumie podobna do tej ktora znalazlam. naprawde nie ma takich w kolorze starego zlota? Miedzi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 28.07.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Zlew mam, nie mam kranu:) Jaką baterie polecacie, jaką uzytkujecie??? Czym sie kierowac przy wyborze? Bede wdzięczna za wszelkie informacje! Jesli byl podobny watek to proszę o linka bo w wyszukiwarce mi nie znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 28.07.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 ja mam Blanco, zależało mi na wyciąganej wylewce, na tym żeby kran nie był zbyt masywny ani wysoki - reszta to tylko forma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 28.07.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Nie polecam baterii bez perlatora. Sama taką posiadam (Deante-Cubic), nie dość że chlapie to po zakręceniu wody przez kilka sekund jeszcze z niej leci - czasami jest to baaardzo irytujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts