Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KUCHNIA - baterie kuchenne, baterie do kuchni - wątek zbiorczy

zone

Recommended Posts

• Odpowiedzi 402
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mackoj ja mam bardzo podobna baterie do twojej.Dokladnie to taka

http://www.teka.com/html/cat/prod.php?producto=PR-0000638&categoria=CA-0000009&idioma=pl&backto=Baterie%20kuchenne&nameProd=AQUATA%20EOB&nameCat=Baterie%20kuchenne

tylko moja kosztowala 500zl ,nie wiem ile ty dales za swoja ale firma jest markowa wiec nie spodziewalem sie takich histori.

Bardzo fajna jest ta Kludi ale moj zlew jest w narozniku a nad nim szafka wiszaca na wysokosci ok 55cm wiec nie wiem czy taka wysoka wylewka mi sie tam zmiesci...toi tez jest dosc wazne bo juz zlew musialam przestawiac do góry nogami gdyz okazało sie ze nie wchodzi w blat...teraz zanim cos kupie trzy razy przymierzam:)

Nie polecam baterii bez perlatora. Sama taką posiadam (Deante-Cubic), nie dość że chlapie to po zakręceniu wody przez kilka sekund jeszcze z niej leci - czasami jest to baaardzo irytujące :-?

tak wtrące co to jest perlator ?

A co do baterii to napewno z wysoką szyjka:) czyli tą rurka , bo najgorsza sprawa jest jak jest niska , i nie ma jak opłukiwac :) ale jak to sie mowi wiekszość i tak zmywarka robi albo elektryczna albo typu żona:)) albo typu mąż jak żona zła:))))

tak wtrące co to jest perlator ?

Perlator, to takie drobne badziewie na końcu rurki wylewki, które napowietrza silnie i spienia wodę.

Dzięki temu woda leci, spójnym i łagodnym (matowym :D) strumieniem.Nie rozchlapuje się tak i można trochę zaoszczędzić na jej zużyciu.

PS znakomita bateria ta Kludii. Firma ma ją na rynku już z 8 lat i wciąż cieszy się powodzeniem . Fantastyczna jest wersja z brązu - najważniejsze , żeby ją sobie osobiście odkręcić, wówczas raczej nie chce się innej. :wink: