iness650 28.07.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 iwett27 Stoje przed takim samym wyborem. Ja w szczególności kierowałam się ceną. Wybrałam baterie firmy Kludi model Bingo Star z wyciąganą wylewką. Można ją kupić juz od 600złhttp://image.ceneo.pl/data/products/286459/product.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizzeeRascal 28.07.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Zamontowalem w kuchni beterie Teka z wyciagana wylewka czyli z takim wezem jak od prysznica w zwiazku z tym mam pytanie.Czy po zakreceniu wody leci wam jeszcze maly strumien a potem kapie kroplami ?Czy moze jest tak ze zakrecacie wode i nic nie kapie ani nie leci?Jak macie w waszych kranach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mackoj 28.07.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Jak zakręcę wodę, to nic już nie leci. I tak od 8 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizzeeRascal 28.07.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Ale tez masz z wyciagana wylewka?Jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mackoj 28.07.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Jeśli dobrze pamiętam, to Blanco, coś w tym rodzaju:http://www.topmarket.pl/baterie_kuchenne/BLANCO_PALLAS_S_KAM.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 28.07.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 ja miałam w mieszkaniu z wyciągana wylewką, nic po zamknięciu wody nie kapało. Firmy nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinok 28.07.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 A ja mam taką starą niewyciąganą z dwoma kurkami i jak zakręcę to też kapie I też nie wiem o co kaman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin1978 28.07.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Bateria Deante i nic nie kapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szef23 28.07.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 W tej starej trzeba wykrecic glowice i wymienic uszczelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizzeeRascal 28.07.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 No to moze sobie kapac jak masz stara a ja mam nowa za 500zl .Tylko u mnie nie kapie caly czas tylko jak zakrece kran to przez minute a pozniej przestaje kapac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizzeeRascal 28.07.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Cos mi sie wydaje ze to w tej sluchawce jest albo cos spieprzone albo po prostu tam zostaje woda i pozostalosci sobie kapia.Moim zdaniem tak nie powinno byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinok 28.07.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Problem jest inny, w tej starej mam wymienione głowice i nie kapie mi ciągle tylko dokładnie tak jak u zakładającego temat, czyli po zakręceniu woda jeszcze przez chwile się leje aż do całkowitego zaprzestania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizzeeRascal 28.07.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 A jaka masz sluchawke bo ja mam taka szeroka z regulowany strumieniem ze moge sobie zrobic prysznic i zwykly strumien wody.W kazdym razie jest to irytujace jak dla mnie.Najchetniej bym sie tej baterii pozbyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizzeeRascal 28.07.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 mackoj ja mam bardzo podobna baterie do twojej.Dokladnie to taka http://www.teka.com/html/cat/prod.php?producto=PR-0000638&categoria=CA-0000009&idioma=pl&backto=Baterie%20kuchenne&nameProd=AQUATA%20EOB&nameCat=Baterie%20kuchenne tylko moja kosztowala 500zl ,nie wiem ile ty dales za swoja ale firma jest markowa wiec nie spodziewalem sie takich histori. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 28.07.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Bardzo fajna jest ta Kludi ale moj zlew jest w narozniku a nad nim szafka wiszaca na wysokosci ok 55cm wiec nie wiem czy taka wysoka wylewka mi sie tam zmiesci...toi tez jest dosc wazne bo juz zlew musialam przestawiac do góry nogami gdyz okazało sie ze nie wchodzi w blat...teraz zanim cos kupie trzy razy przymierzam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kot1979 28.07.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Nie polecam baterii bez perlatora. Sama taką posiadam (Deante-Cubic), nie dość że chlapie to po zakręceniu wody przez kilka sekund jeszcze z niej leci - czasami jest to baaardzo irytujące tak wtrące co to jest perlator ? A co do baterii to napewno z wysoką szyjka:) czyli tą rurka , bo najgorsza sprawa jest jak jest niska , i nie ma jak opłukiwac ale jak to sie mowi wiekszość i tak zmywarka robi albo elektryczna albo typu żona:)) albo typu mąż jak żona zła:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 28.07.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 tak wtrące co to jest perlator ? Perlator, to takie drobne badziewie na końcu rurki wylewki, które napowietrza silnie i spienia wodę. Dzięki temu woda leci, spójnym i łagodnym (matowym ) strumieniem.Nie rozchlapuje się tak i można trochę zaoszczędzić na jej zużyciu. PS znakomita bateria ta Kludii. Firma ma ją na rynku już z 8 lat i wciąż cieszy się powodzeniem . Fantastyczna jest wersja z brązu - najważniejsze , żeby ją sobie osobiście odkręcić, wówczas raczej nie chce się innej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 28.07.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 ja mam od 10 lat z wyciąganą wylewką (prysznic/strumień) firma FRANKE i nie kapie nicpozdrawiamTINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizzeeRascal 28.07.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 http://img190.imageshack.us/i/mov00011m.mp4/ Teraz mozecie zobaczyc jak mi kapie ,odpalcie link wyzej i sami ocencie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 28.07.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Od kilku dni użytkuję baterię Deante Azuryt BPU 771M z wyciąganą wylewką i mimo, że nie jest wysoka bez problemu mogę opłukać duży garnek do tego mam zlewozmywak Deante Zeta ZUZ 7513 w kolorze piaskowym. Jestem zadowolona z swojego wyboru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts