profesor s 17.01.2004 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Poszukuję zgranej ekipy do prac wykończeniowych w Irlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 18.01.2004 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Poszukuję zgranej ekipy do prac wykończeniowych w Irlandii prosze o wiecej informacji jestem zainteresowany wieloletnie doswiadczenie ( 10 lat w niemczech ) dobrze zorganizowana ekipa do prac wykonczeniowycz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profesor s 19.01.2004 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 proszę o kontakt na http://[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 19.01.2004 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 proszę o kontakt na http://[email protected] podany adres nie dziala prosze o wiadomosc na moja skrzynke [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejj_ 23.01.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 prosze o kontakt andrzej siedlarski 0601 447 444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krispodkarpacie 24.01.2004 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 Hmm kto wie moze sie zdecyduje moj tel 605416247 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profesor s 26.01.2004 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Panie Janie proszę o kontakt na [email protected] - jest to budowa domów w technologii lekkiego szkieletu stalowego począwszy od wykonania fundamentów do zamieszkania.przewidywany zakres prac w/g umowy na okres około 3 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ksiegowy 28.01.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Profesor s - czy juz kiedys urzywales ekipy z Polski do prac za granica.Podziel sie doswiadczeniem - mam w przyslosci podobny projekt ale nie przyszlo mi do glowy by sciagac rodakow prosto z Polski. Jak duzo papierow trzeba zalatwic - pozwolen na prace, ubezpieczen itp. Z reguly uzywam Polakow ale mieszkajacych juz tutaj. Jedyny zaowd ktory bym chetnie importowal to zdun AK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 28.01.2004 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Panie Janie proszę o kontakt na [email protected] - jest to budowa domów w technologii lekkiego szkieletu stalowego począwszy od wykonania fundamentów do zamieszkania.przewidywany zakres prac w/g umowy na okres około 3 lat. Dwukrotnie poslalem do pana email Nie odzywa sie pan. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profesor s 06.02.2004 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Proszę o pisanie na mój adres http://[email protected] oraz podanie własnego adresu ponieważ niewiem w jaki sposób mogę sie skontaktować z osobami zainteresowanymi - dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts