Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Beton Komórkowy H+H - miał ktoś styczność ?

Recommended Posts

Witam

Skąd wy bierzecie te ceny?

Ja w lipcu ubiegłego roku kupiłem Solbet 59x24x24 za 7,40 z transportem bez rozładunku. Kupowane przez neta i jechały ponad 200km.

Czasem trzeba się rozejrzeć dalej niż tylko lokalne hurtownie ;).

Obecnie jeszcze taniej da się załatwić.

przepraszam a skąd? bo ja obdzwoniłam za tym nieszczęsnym solbetem większość sprzedawców i jak jest cena ok. 7 zeta to 1.5 na sztuce dorzucają w przypadku dostawy ok 200 km

Może się narażę ale ta dyskusja o paroprzepuszczalności dostarczyła mi po całym dniu dyskusji z budowlańcami niezgłębione pokłady radości. Ale ja blondynka jestem :D

Za transport płaciłem 600 zł za cały samochód bez HDS. Musiałem sobie tylko zorganizować rozładunek (CAT z łapą)

Jak chcesz namiar na dostawcę to na priv pisz.

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zdecydowaliśmy się na H+H 24x25x625 - dostaliśmy bardzo korzystną propozycję na odmianę 400 - czy to wystarczy, czy warto jednak dołożyć i iść w 600?

wiem, że 400 będzie cieplejsza co dla mnie jest dobrym argumentem. Budujemy parter z poddaszem - dach z dachówki betonowej. Ocieplenie 15cm.

zdecydowaliśmy się na H+H 24x25x625 - dostaliśmy bardzo korzystną propozycję na odmianę 400 - czy to wystarczy, czy warto jednak dołożyć i iść w 600?

wiem, że 400 będzie cieplejsza co dla mnie jest dobrym argumentem. Budujemy parter z poddaszem - dach z dachówki betonowej. Ocieplenie 15cm.

O tym czy 400 czy 600 powinien zdecydować KB za zgodą Projektanta.

• 2 years później...