ba-sia3 13.01.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Bardzo ładny i gustowny domek jasno w nim i tak ciepło od razu się człwoekowi robi jak na niego patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 13.01.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 podoba mi sie u Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 14.01.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Witam Bardzo fajny przytulny dom. Gratulacje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala80 15.01.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 (edytowane) Witamy wszystkich, którzy budują lub już zdudowali "kowalika". My jesteśmy właśnie wtrakcie czekania na uzyskanie pozwolenia na budowę naszego "kowalika". Bardzo się cieszymy, że w końcu trafiliśmy na formu, gdzie tematem jest :"kowalik". Mał-Gosiu super wygląda wasz dom , a w środku - bajka. Mamy nadzieję, że pod konoiec 2011 r wy też będziemy mogli się cieszyć naszym "kowalikiem". Tym bardziej się cieszę, że jesteś z oklic Lublina. My też ! Proszę odezwij się dokłanie gdzie stoi Twój domek bo bardzo chcielibyśmy zobaczyć go na żywo. Z góry bardzo dziękujemy i pozdarwawiamy ! Witam , jak tylko zaczniecie budowe...czekamy na zdjecia czy zmienialiscie troche projekt? Pozdrawiam Edytowane 15 Stycznia 2011 przez Ala80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.01.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 bardzo ładny domek . Podoba mi się wszystko a szczególnie okna i kuchnia. Będę zaglądała. Teraz też zrobiłabym białą kuchnię u siebie pojęcia nie mam co za diabeł mnie podkusił na ciemną Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 15.01.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Witam mi też bardzo podoba się Twój domek. Wszystko ladnie dopracowane kolorystocznie, tylko nie rozszalej się z tym malowaniem wszystkiego na bialo , bo z rozpędu i kota pomalujesz hi hi. Oczywiście żartowalam, każdy sobie urządza DOMEK jak mu się podoba, a mi się bardzo u Ciebie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Paweł 17.01.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Witam;Już się nie możemy doczekać wiosny kiedy wreszcie będziemy mogli ruszyć z budową. Jak tylko coś powstanie to umieścimy zdjęciaW projekcie jedynie połączyliśmy kotłownie z pomieszczeniem gospodarczym aby powiększyć kotłownię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala80 18.01.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 (edytowane) My wiosna dopiero kupujemy dzialke jak wszystko dobrze pojdzie, kwestia zalatwienia papierow przez wlasciciela do sprzedazy...dzialka jest dosc waska dlatego ten projekt wybralismy ale mi sie naprawde bardzo podoba ...domek jest przesliczny wiekszego nawet bym nie chciala...kto by taki duzy dom sprzatal My myslelismy o tym aby piwnice dodac i troche salon powiekszyc , reszta nam pasuje... Edytowane 18 Stycznia 2011 przez Ala80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekWoj 19.01.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 My wiosna dopiero kupujemy dzialke jak wszystko dobrze pojdzie, kwestia zalatwienia papierow przez wlasciciela do sprzedazy...dzialka jest dosc waska dlatego ten projekt wybralismy ale mi sie naprawde bardzo podoba ...domek jest przesliczny wiekszego nawet bym nie chciala...kto by taki duzy dom sprzatal My myslelismy o tym aby piwnice dodac i troche salon powiekszyc , reszta nam pasuje... A nie braliście pod uwagę wersji drugiej ? Wstępnie się z żoną napaliliśmy na Kowalika II, czekamy na warunki zabudowy. Do wersji drugie przekonało nas wykorzystane pomieszczenie nad garażem. Troche mnie zastanawia, dlaczego tak mało jest wpisów osób, które budowały Kowalika I czy II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala80 20.01.2011 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 (edytowane) A nie braliście pod uwagę wersji drugiej ? Wstępnie się z żoną napaliliśmy na Kowalika II, czekamy na warunki zabudowy. Do wersji drugie przekonało nas wykorzystane pomieszczenie nad garażem. Troche mnie zastanawia, dlaczego tak mało jest wpisów osób, które budowały Kowalika I czy II. Niestety mamy zbyt wąską dzialke i na styk sie miescimy z Kowalikiem I...takze duzego wyboru nie mamy. Piwnica nam bardziej odpowiada niz pomieszczenie nad garazem....mialam na mysli powiekszyc salon ale wzdluz ...tylko boje sie zeby dom nie wygladal jak "pociag" jak to Mal-gosia okreslila Edytowane 20 Stycznia 2011 przez Ala80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spejsik 20.01.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 bardzo ladnie ja mam pytanie o mozaike wlasnie bede podobna klasc łatwo to kładzie , bo bedzie to robić moj maz? mam nadzieje ze sobie poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.01.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Witaj Małgosiu Bardzo ładna Twoja kuchnia,łazienka z otoczakami,sypialnia...........Podoba mi się Widzę,że jesteśmy sąsiadkami Pozrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Paweł 21.01.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Witaj ; Czy mogli byśmy sie dowiedzieć w jakiej miejscowości mieszkacie bo z tego co piszesz jesteście sąsiadkami z Małgosią. Z chęcią zobaczylibyśmy jak wygląda dom Małgosi- my też ruszamy nawiosę z budową Kowalika i też pod Lublinem. Pytaliśmy o to Małgosi ale wogóle się nie pojawia na forum- rozumiemy napewno dopracowuje szczegóły "wykończenia kowalika ":) czekamy na jakieś wieści......pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 23.01.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Witaj gdzie się podziewasz. Czekamy na fotki, pukamy a Ciebie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala80 28.01.2011 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 (edytowane) Witam wszystkich budujących Kowalika Zanim zdecydowałam się na dom moich marzeń obejrzałam setki projektów. Gdy zobaczyłam Kowalika od razu wiedziałam, że właśnie tak powinien wyglądać mój dom. Projekt jest u architekta - nanieśliśmy trochę zmian. Czekamy na pozwolenie na budowę i kilka papierków. Myślę, że uda się zacząć jeszcze w tym roku.... Pozdrawiam http://www.projekty.ign.com.pl/pliki/widoki/kowalik_1491.jpg Witam, jakie zmiany wprowadziliście do projektu? Edytowane 28 Stycznia 2011 przez Ala80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza120880 02.02.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Witam ! Szukam w województwie mazowiecki Kowalika aby można obejrzeć na żywo! Proszę o przesłanie również zdjęć z budowy tego projektu jeśli ktoś ma .Mój adres [email protected] dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st-ella 14.04.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 witam czy jest ktoś kto buduje w małopolsce. Proszę o kontakt. Chcielibyśby zobaczyc na żywo taki kowalik. Do Lublina to jednak troszke za daleko. My chcemy budować projekt z garażem. Też mamy wąska dzialkę.Spodobał mi sie pomysł dobudowania kotłowni. Ile kosztuja takie przeróbki na projekcie? czy jest to duży koszt, przeciez jest już ingerencja w dach? Proszę o informację. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st-ella 15.04.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Niestety mamy zbyt wąską dzialke i na styk sie miescimy z Kowalikiem I...takze duzego wyboru nie mamy. Piwnica nam bardziej odpowiada niz pomieszczenie nad garazem....mialam na mysli powiekszyc salon ale wzdluz ...tylko boje sie zeby dom nie wygladal jak "pociag" jak to Mal-gosia okreslila witam mam pytanie, czy moge prosic zdjecia z piwnicami, rysunki lub cos podobnego , i na jaki wydatek trzeba sie przygotowac budujac je? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia0173 18.04.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Witam, również bardzo podoba mi sie ten projekt kowalik bez garażu, ale zastanawiam sie nad piwnicą, mam bardzo wąską działkę i ten projekt byłby idealny:)prosze o inne zdjęcia:)pozdrawiam wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mangalia 16.04.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Witam wszystkich, czas chyba aby ten temat powrócił do "żywych" zwłaszcza że jest on jedynym który znalazłam na temat Kowalika. Razem z mężem jesteśmy zdecydowani na ten projekt w 98% zastanawiamy się tylko nad opcją kowalik czy kowalik 2. Chciałabym mieć pokój na dole, w razie konieczności przeznaczony dla rodziców jak będzie taka potrzeba wydaje mi sie więc że ten w kowaliku jest trochę za mały. Druga kwestia to kotłownia, która w naszym przypadku nie wchodzi w grę w takim miejscu bo musimy mieć ogrzewanie węglowe - czy ktoś z was rozwiązał kwesitę kotłowni inaczej?? no i może jest taka osoba która ma pokój na półpiętrze - mi się to strasznie podoba, ale boję się że przeróbka tego typu znacząco podwyższy koszt realizacji. Jeśli budujecie ten dom to proszę zamieszczajcie zdjęcia - te które już tu są zdecydowanie ułatwiły mi wybór a może jest tutaj osoba z województwa mazowieckiego która już taki domek posiada??? Pozdrawiam was serdecznie, mam nadzieję że otrzymam jakąś odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts