Kasia_80 21.01.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 dO Izulek mam pytanie dotyczace twojej kuchni jaka jest szeroka ? Ja mam zaplanowana kuchnie podobnie do twojej i teraz sie zastanawiam nad ukladem mebli planuje blat (w tym miejscu co ty masz lodówke-mniej wiecej) blat zamykajacy czescioo kuchnie i nie chcialabym aby ten blat zabardzo wchodzil w czesc jadalni (pod oknem stół) i salonu zalezy mi poprostu na salonie duzym dodam ze nie mam spizarki tak jak ty i troszke sie obawiam czy znow ta kuchnia jak ja zbyt zmniejsze nie bedzie zamala??? i kolejne pytanie dotyczace twoich płytek w wiatrołapie, holu i spizarni co to za płytki??? jesli mozesz mi podac bede bardzo wdzieczna, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/136774-do-izulek-pytania-pytania/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts