grzegorzleg 18.01.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 OZC Pobierz, zainstaluj i oblicz (sobie) Zrobiłem to już dużo wcześniej Program jest ok Szukam tylko danych (lambda,Ro) do materiałów jakie chciałem użyć w tym programie Chodzi o tynki a raczej o różne ich rodzaje Nawet założyłem wątekhttp://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=20018 TYlko magi odpowiedziała na temat- współczynniki do TERMOPOR (dzięki) Ale nic o tynkach Więc może teraz ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 18.01.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Tynkiem cienkowarstowym (akrylowym, silikatowym) domu nie ogrzejesz.Wpływ takiego tynku można pominąć, lub przyjąć wartości jak dla tynku cementowo- wapiennego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 18.01.2004 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Tak wiem o tym ale program robi jeszcze jedno-pokazuje rozkład temperatur w przegrodzie i sygnalizuje wykraplanie się pary wodnejI o to chodzi bo w ścianie mam mieć ten POROTHERM co tyle zamięszania swego czasu na forum narobił(czytałem te wszystkie wątki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts