tadek 1 21.01.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 WITAM, CHCE ZAKUPIĆ AGREGAT TYNKARSKI DO TYNKÓW GIPSOWYCH,ZNALAZŁEM ZA OKOŁO 13000ZŁ JEDEN Z NAJTAŃSZYCH,MOŻE PORADZICIE MI PANOWIE JAKI AGREGAT MOŻNA KUPIĆ DOBRY BY NIE PADŁ PO TRZECH ROBOTACH?JESZCZE JEDNO CZY SĄ AGREGATY NA 230V CZY TYLKO NA SIŁĘ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 21.01.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 WITAM, CHCE ZAKUPIĆ AGREGAT TYNKARSKI DO TYNKÓW GIPSOWYCH,ZNALAZŁEM ZA OKOŁO 13000ZŁ JEDEN Z NAJTAŃSZYCH,MOŻE PORADZICIE MI PANOWIE JAKI AGREGAT MOŻNA KUPIĆ DOBRY BY NIE PADŁ PO TRZECH ROBOTACH? JESZCZE JEDNO CZY SĄ AGREGATY NA 230V CZY TYLKO NA SIŁĘ? Ja mam Kalete ATWG-4 niespełna dwuletni,sprzedam za połowe ceny. Nie mam ochoty robic tynków,tynkarzy brak,a sam juz nie wydole. Na 230 V agregatu nie znajdziesz,tam sa 3 silniki o łacznej mocy około 9KW,tak więc trudno o sprzet na 230V. Ogólnie Kaleta jest OK,Polski produkt,cena przyzwoita,wygodny,etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalmayday 21.01.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ja również polecam polskiego producenta z Krakowa:) posiadamy dwa agregaty ATW-2 czyli ze strony producenta oznaczenie A-2,musisz pamiętać o częściach które trzeba wymieniać co jakiś czas(części eksploatacyjne-guma inaczej płaszcz gumowy,ślimak i mieszadło,ewentualnie nad spawać),w ciągu 10 lat użytkowania jedyne co się w nich zepsuło to sprężarka(zatarła sie bo zapomniano dolać oleju) i główny silnik-spalił się prawdopodobnie z przeciążenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes69 23.01.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Znajomy pracował kiedys na agregacie na 220v w Niemczech lub na wyspach-juz nie pamiętam. .Wtyczki zmieniał regularnie bo siem topiły , ale rzucał na sciane wiec co tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts