DPS 24.01.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Kurde, ja wymiękam... Idę spać, bo Sołtys na mnie zaczyna długo i natarczywie patrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 24.01.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 .... 1.Płaczę ze śmiechu bo wyobraziłam sobie mojego księdza stojącego w pozie modlitewnej na kawałku gazety 2.policjant -jeśli nie przyszedł mnie aresztować-może zdjąć buty lub postać sobie w przedpokoju 3.strażak-jesli do pożaru-zdecydowanie w butach wygodniej 4.agent ubezp.-może zdjąć buty(a jak fajny,to nie tylko buty nawet) .... Ad1. Ja też. Ale kominiorz to akurat buciory ma baaardzo utytłane. i to w sadzy najczęściej. Stąd te gazety. Wszyscy inni ( znajomi, wodomierzoczytacze, kurierzy, DHL, UPC , listonosz etc, łażą u mnie w buciorach - no problem AD2. Był u nas raz jak sąsiadowi auto zawinęli. Uprzejmie go wprosiłem do domu, bo chciał pogadać. Nie mam z tym problemu. A nie lubię gadać " przez próg" Ad 3. Strażacy nie tylko od pożaru są Ad 4. No właśnie. Najczęściej oficjalnie ubrani w garniturki, krawaciki, ( kobitki w garsonkach czy jak to tam zwać ) z aktówką. I mają siedzieć w salonie w skarpetkach Zajebiście. Super. hehe Ad.Ad.4 Nie zrozumieliśmy się.Jeśli fajny pan to może zdjąć więcej niż butki-a w tym przypadku w samych skarpetach niedopuszczalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.01.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 oorbus - love Cię za podpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.01.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Kurde, ja wymiękam... Idę spać, bo Sołtys na mnie zaczyna długo i natarczywie patrzeć... to raczej nie pośpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 24.01.2010 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Kurde, ja wymiękam... Idę spać, bo Sołtys na mnie zaczyna długo i natarczywie patrzeć... Dobranoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.01.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 DPSiu pozdrow soltysa Juz tak bez powodu to on sie w Ciebie nie wpatruje oorbus - podoba i sie Twoj podpis w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 24.01.2010 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Ja też się dołączę.Podpis pierwyj sort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.01.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 oorbus - love Cię za podpis No patrz malko - w tym samym niemal czasie o tym samym pomyslalysmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.01.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 no pacz Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 25.01.2010 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 oorbus - love Cię za podpis postęp idzie zewsząd. Widziałem to gdzieś na jakimś T-shircie i sie mi spodobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.01.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 postęp idzie zewsząd... swiat nie jest taki zly, skoro nawet Zly postepowy bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 oorbus - love Cię za podpis postęp idzie zewsząd. Widziałem to gdzieś na jakimś T-shircie i sie mi spodobało. Oorbus ... co to Ci się słonko z opisem porobiło ? .... z wewontku metalowego na ament Ci się przykleiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jorg 25.01.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Myślę że skończymy z tymi ateistycznymi wypowiedziami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Myślę że skończymy z tymi ateistycznymi wypowiedziami. a niby czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.01.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Myślę że skończymy z tymi ateistycznymi wypowiedziami. a niby czemu I ja do zdziwienia dolacze A poza tym to blad merytoryczny w wypowiedzi jorga - ateista nie wierzy w nic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Myślę że skończymy z tymi ateistycznymi wypowiedziami. a niby czemu I ja do zdziwienia dolacze A poza tym to blad merytoryczny w wypowiedzi jorga - ateista nie wierzy w nic :) Ateista wierzy, ze boga nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Myślę że skończymy z tymi ateistycznymi wypowiedziami. a niby czemu I ja do zdziwienia dolacze A poza tym to blad merytoryczny w wypowiedzi jorga - ateista nie wierzy w nic :) w nic to Kononowicz nie wierzy no moze w to, że niczego nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.01.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 [. Ateista wierzy, ze boga nie ma... a raczej ze bogow ani bostw nie ma ( tak w wielkim uproszczeniu) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 [. Ateista wierzy, ze boga nie ma... a raczej ze bogow ani bostw nie ma :) eeee, no co Ty , znam jednego ateistę, który o swojej zonei mawia" bóstwo moje " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Dzień doberek, przyszłam w kapciach dzisiaj. Ja to jednak burak wiejski jestem, nie wiem o co chodzi z tym podpisem... Kuffa, jak zimno, dzisiaj to chyba nikt nie przyjdzie, nie trzeba będzie kazać butów ściągać, chociaż wczoraj naszykowałam też sobie zapas gazet do podkładania. Całkiem ciekawe artykuły przy okazji znalazłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts