Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dlaczego ksiądz nie zdejmuje butów?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 481
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

....

1.Płaczę ze śmiechu bo wyobraziłam sobie mojego księdza stojącego w pozie modlitewnej na kawałku gazety :lol: :lol:

2.policjant -jeśli nie przyszedł mnie aresztować-może zdjąć buty lub postać sobie w przedpokoju :wink:

3.strażak-jesli do pożaru-zdecydowanie w butach wygodniej 8)

4.agent ubezp.-może zdjąć buty(a jak fajny,to nie tylko buty nawet) :oops:

....

Ad1. Ja też. Ale kominiorz to akurat buciory ma baaardzo utytłane. i to w sadzy najczęściej. Stąd te gazety. Wszyscy inni ( znajomi, wodomierzoczytacze, kurierzy, DHL, UPC , listonosz etc, łażą u mnie w buciorach - no problem

AD2. Był u nas raz jak sąsiadowi auto zawinęli. Uprzejmie go wprosiłem do domu, bo chciał pogadać. Nie mam z tym problemu. A nie lubię gadać " przez próg"

Ad 3. Strażacy nie tylko od pożaru są :wink:

Ad 4. No właśnie. Najczęściej oficjalnie ubrani w garniturki, krawaciki, ( kobitki w garsonkach czy jak to tam zwać :lol: ) z aktówką. I mają siedzieć w salonie w skarpetkach :o

Zajebiście. Super.

hehe

Ad.Ad.4 Nie zrozumieliśmy się.Jeśli fajny pan to może zdjąć więcej niż butki-a w tym przypadku w samych skarpetach :o niedopuszczalne :wink:

oorbus - love Cię :oops: za podpis :lol: :lol: :lol:

:oops: :oops: :oops:

postęp idzie zewsząd.

Widziałem to gdzieś na jakimś T-shircie i sie mi spodobało.

Oorbus ... co to Ci się słonko z opisem porobiło ? .... z wewontku metalowego na ament Ci się przykleiło :o :wink: :lol:

Myślę że skończymy z tymi ateistycznymi wypowiedziami.

a niby czemu :o :o

I ja do zdziwienia dolacze :p

A poza tym to blad merytoryczny w wypowiedzi jorga - ateista nie wierzy w nic :) :)

Myślę że skończymy z tymi ateistycznymi wypowiedziami.

a niby czemu :o :o

I ja do zdziwienia dolacze :p

A poza tym to blad merytoryczny w wypowiedzi jorga - ateista nie wierzy w nic :) :)

w nic to Kononowicz nie wierzy :lol: :lol: :lol: no moze w to, że niczego nie będzie :lol: :lol: :lol:

Dzień doberek, przyszłam w kapciach dzisiaj. :D

Ja to jednak burak wiejski jestem, nie wiem o co chodzi z tym podpisem... :oops: :lol:

Kuffa, jak zimno, dzisiaj to chyba nikt nie przyjdzie, nie trzeba będzie kazać butów ściągać, chociaż wczoraj naszykowałam też sobie zapas gazet do podkładania. :lol: :D

Całkiem ciekawe artykuły przy okazji znalazłam! 8) :D