Zochna 25.01.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ee.. , co to za burak , co gazety czyta. może kulturalne jeszcze co ja gazetą to w kominku palę w sprawie kapcia - to jeszcze chciałam dodac , że nie posiadam *także z powodu, że mi pies pożera. *Tak, że gość w kapciu wchodzi do nas na własne ryzyko *malka - mam nadzieję, że zauważyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Zochna, że co jak kompromitujące to na pw proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.01.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Moje psy łapci nie zakładają, a ja miałbym gościom kazać papucie wkładać? Niedorzeczność. W niedzielę po kolędowaniu w kościele gościłem u siebie na herbatce nasz chór, dwadzieścia kilka osób. Od razu zapowiedziałem - Żadnego zdejmowania butów! Dom to nie muzeum. He, he, jednak dobrze wykombinowałem z tą terakotą w hallu, salonie i jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.01.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Zochna, że co jak kompromitujące to na pw proszę że "także" się nauczyłam pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Zochna, że co jak kompromitujące to na pw proszę że "także" się nauczyłam pisać jeeeeesu, a ja wątek przekopuje w poszukiwaniu jakiegos masakrycznego błędu w moich postach a także vel tak ,że - baaaaaaaa zauważyłam ja "by" nigdy nie opanuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 25.01.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 "kulturze kapciowej" zdecydowane NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.01.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ...ja "by" nigdy nie opanuję Ba"by", z polska czy z angielska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ...ja "by" nigdy nie opanuję Ba"by", z polska czy z angielska? z polska tylko nie pisz regułek - i tak nie zapamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Zochna, że co jak kompromitujące to na pw proszę że "także" się nauczyłam pisać To mialo byc do mnie, nie do malki. Cieszy mnie to tak, ze nie masz pojecia. Tak sobie jeszcze pomyslalam o tej koledzie, ze wszyscy powinni brac przyklad z ksiedza z mojej rodziny, ktory jezdzil po koledzie w srodku lipca. Od razu problem sniegu na butach z glowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.01.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Zochna, że co jak kompromitujące to na pw proszę że "także" się nauczyłam pisać To mialo byc do mnie, nie do malki. Cieszy mnie to tak, ze nie masz pojecia. o, faktycznie malgos -ale ja myślałam, że malka Ci przekaże malka - sorry, że Cię wprowadziłam w stres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 malka - sorry, że Cię wprowadziłam w stres nawet nie wiesz jaki ale wybaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.01.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 eeee, no co Ty , znam jednego ateistę, który o swojej zonei mawia" bóstwo moje " To nie byl w takim razie ateista tylko zakochany :) DPSiu - co tam Pani w polityce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 eeee, no co Ty , znam jednego ateistę, który o swojej zonei mawia" bóstwo moje " To nie byl w takim razie ateista tylko zakochany :) zakochany ateista po 15 latach małżeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 eeee, no co Ty , znam jednego ateistę, który o swojej zonei mawia" bóstwo moje " To nie byl w takim razie ateista tylko zakochany :) zakochany ateista po 15 latach małżeństwa Znasz ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.01.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ... zakochany ateista po 15 latach małżeństwa tak czy owak - ewenement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ... zakochany ateista po 15 latach małżeństwa tak czy owak - ewenement Albo ma ironiczne poczucie humoru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.01.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ...ja "by" nigdy nie opanuję Ba"by", z polska czy z angielska? z polska tylko nie pisz regułek - i tak nie zapamietam Jeżeli wiesz, kto to coś robi (znaczy forma osobowa) to razem, bo jeżeli wiesz kto, to możesz podać rękę. Jeżeli nie wiadomo kto, to osobno, bo niewiadomokomu ręki nie podasz. Proste? Np.: Moje dziecko poszłoby do sklepu, gdyby nie było takie leniwe. Poszło by się po piwko, ale sklep zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.01.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Albo...albo ...naprawde zakochany - malka zeznawaj jak to z tym Romeo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 eeee, no co Ty , znam jednego ateistę, który o swojej zonei mawia" bóstwo moje " To nie byl w takim razie ateista tylko zakochany :) zakochany ateista po 15 latach małżeństwa Znasz ja? znam fajna jest, on też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ...ja "by" nigdy nie opanuję Ba"by", z polska czy z angielska? z polska tylko nie pisz regułek - i tak nie zapamietam Jeżeli wiesz, kto to coś robi (znaczy forma osobowa) to razem, bo jeżeli wiesz kto, to możesz podać rękę. Jeżeli nie wiadomo kto, to osobno, bo niewiadomokomu ręki nie podasz. Proste? Np.: Moje dziecko poszłoby do sklepu, gdyby nie było takie leniwe. Poszło by się po piwko, ale sklep zamknięty. Agduś - cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts