Agduś 25.01.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Dziękuję!Lubię takie mnemotechniki. Ułatwiają życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Dziękuję! Lubię takie mnemotechniki. Ułatwiają życie. Wieceeeej chce, wiecej - dla uczniow moich biednych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Dziękuję! Lubię takie mnemotechniki. Ułatwiają życie. znaczy w pierwszej osobie też łącznie ? bo sobie moge rękę podać, chamsko bo lewą ale się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Dziękuję! Lubię takie mnemotechniki. Ułatwiają życie. znaczy w pierwszej osobie też łącznie ? bo sobie moge rękę podać, chamsko bo lewą ale się da Tak, tak... I nie kombinuj, ze mozesz jednej reki nie miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.01.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no cudowne . a co z "byłoby" - np. "tak byłoby lepiej". Znam tego "taka" czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 25.01.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 osobno - no chyba że go znasz, ale nie chcesz się przyznać wszystkie można by, trzeba by, należało by osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.01.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no cudowne . a co z "byłoby" - np. "tak byłoby lepiej". Znam tego "taka" czy nie Nie znasz. Było by lepiej, gdyby polszczyzna nie była taka skomplikowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.01.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 zdecydowanie było by lepiej ... dzięki Wrzuciłam "byłoby" do portalu gazety - wyskoczyło przeszło 15 stron artykułów z taką niepoprawną wersją.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 zdecydowanie było by lepiej ... dzięki Wrzuciłam "byłoby" do portalu gazety - wyskoczyło przeszło 15 stron artykułów z taką niepoprawną wersją.. Word nie poprawia, bo dziecko byloby szczesliwe, gdyby dostalo te zabawke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.01.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Word to rozumiem, ale że korektorzy gazety nie poprawiają .. Było by dobrze, gdyby jednak poprawiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.01.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 zdecydowanie było by lepiej ... dzięki Wrzuciłam "byłoby" do portalu gazety - wyskoczyło przeszło 15 stron artykułów z taką niepoprawną wersją.. Partykułę -by z trzeba i można piszemy rozdzielnie, ale z czasownikami wyłącznie łącznie - a więc byłaby , byłby, byłoby :) Pieknie watek meandruje - od ksiedza w butach, przez ateiste po partykule - by I jak tu nie wierzyc, ze macza w tym palce wspomniany tu takze 667 Nawet w ulepszonej wersji dziala Dzien dobry wszystkim poza tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.01.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ekhm...AnSi no ja całe długie życie pisałam "byłoby lepiej "... to wstydzić się i poprawiać czy nie ? ps. mam kolędę w przyszłym tygodniu. Jak będzie błoto to poproszę księdza, żeby od razu wszedł na kolanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 eeee, no co Ty , znam jednego ateistę, który o swojej zonei mawia" bóstwo moje " To nie byl w takim razie ateista tylko zakochany :) DPSiu - co tam Pani w polityce? Kurczę, no u mnie całkiem jak u Zosi!!! ja całe długie życie pisałam "byłoby lepiej "... to wstydzić się i poprawiać czy nie ? Dzień doberek, w kapciach, a jakże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 26.01.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witam wszystkich.Ja dziś na bosaka. Zochna- Ryczę ze śmiechu.Aha,i mógłby jeszcze mocno naciągnąć sutannę tak,aby buty się tam schowały Zdechnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.01.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ekhm...AnSi no ja całe długie życie pisałam "byłoby lepiej "... to wstydzić się i poprawiać czy nie ? No to wlasnie bardzo dobrze pisalas i byloby dobrze, gdybys nie poprawiala starych dobrych nawykow ps. mam kolędę w przyszłym tygodniu. Jak będzie błoto to poproszę księdza, żeby od razu wszedł na kolanach A gazety rozlozysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.01.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 DPSiu - co tam Pani w polityce? .. No co sie dziwi, ja w kwestii gazet, co to wczoraj rozkladala pani byla :). Ja nie czytalam, bo -Burek lape rozcial i bylismy na cerowaniu. Wczoraj. Dzisiaj juz po fakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Kurczę, kurczę - AnSi, pewnie biedakowi gazet nie rozłożyłaś i na coś wlazł, bidulek. Mam nadzieję, że rana nie jest jakaś bardzo wielka i że futrzaczka nie boli jakoś bardzo... Proszę pogłaskać od ciotki, uprzednio jednak koniecznie gazety rozłożywszy! Iza - no i czy ja nie mówiłam, że Zosia to poczucie humoru i intelekt ma nietuzinkowe mocno? AnSi - to ja cieszę się bardzo, że dobrze byłoby tak pisać, jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.01.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 DPSiu -Burek moj jak cos robi - to z wielkim zawsze zaangazowaniem Lape tez byl sobie rozcial tak, ze cerowany byl dwuwarstwowo - dwa razy po cztery szwy Teraz na spacerki chadza w gustownej fioletowej skarpecie mojej i w foliowym worku W domu laskawie worek mu zdejmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 26.01.2010 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 DPSiu -Burek moj jak cos robi - to z wielkim zawsze zaangazowaniem Lape tez byl sobie rozcial tak, ze cerowany byl dwuwarstwowo - dwa razy po cztery szwy Teraz na spacerki chadza w gustownej fioletowej skarpecie mojej i w foliowym worku W domu laskawie worek mu zdejmuje Czyli jednak zmuszasz do zdejmowania butów Przepraszam,musiałam Żal mi Twojego psiaka,ale samo mi się wymskło (wcale nie jestem taka zła jak to wychodzi w postach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 DPSiu -Burek moj jak cos robi - to z wielkim zawsze zaangazowaniem Lape tez byl sobie rozcial tak, ze cerowany byl dwuwarstwowo - dwa razy po cztery szwy Teraz na spacerki chadza w gustownej fioletowej skarpecie mojej i w foliowym worku W domu laskawie worek mu zdejmuje Czyli jednak zmuszasz do zdejmowania butów Przepraszam,musiałam Żal mi Twojego psiaka,ale samo mi się wymskło (wcale nie jestem taka zła jak to wychodzi w postach) Jędza i burak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts