Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dlaczego ksiądz nie zdejmuje butów?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 481
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale lecicie juz teraz z grubej rury :roll:

Ale jak Wam wesolo, to se gadajcie. :lol:

A Ty anSi upieklas torta na jutro? :wink:

Oj Żelko kochana, zebym ja to umiala :oops: :oops: :oops: Rodziny ni mom, bo w stolicy to i swietowac nie ma z kim :( Ksiadz po kolendzie juz w listopadzie byl :-? A poza tym, ze tez Ty to wypatrzylas. No wszystkowiedzma jedna 8)

na zacna to trzeba se zapracować :lol: :lol:

tak przynajmniej z osiem krzyzyków trza mieć :wink:

I Ty przeciwko mnie :) Juz jeden znajomy od wczoraj - zloczynca - zaczal do mnie mowic per Anno Kiedy uwage mu zwrocilam, ze przeciez to jeszcze nie TEN dzien, to kazal mi sie cieszyc, ze nie rozmawia do mnie per Anno Domini, bo to jeszcze dostojniej brzmi :roll:

A jednak Zosiu - intuicja Cie nie myli, z tym, ze ja juz tez po. Teraz to placze, ze znowu po :) :) Ale...zara zara...a dlaczego Ty plakalas?

A poza tym, zeby za bardzo od tematu nie odbiegac, to na dobry poczatek :)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d7/Smadny_Mnich.jpg/180px-Smadny_Mnich.jpg

..

tylko namówcie plebana,coby na kolana...

przeca to panisko, a na wsi tym bardziej....

jak nie bedzie chcial dobrowolnie, to taka wycieraczke dostanie

http://1.bp.blogspot.com/_6o90Uih_lY4/Sa7EPSRnXXI/AAAAAAAAAGk/_NkXjScxoh8/s400/SqHZoTWKZg9j8gofsMjwb1v6o1_400%5B1%5D.jpg

hehe,

życzę najlepszego i full gości...

na moje niewielu przychodzi.. wszyscy leczą sylwestrowego kaca.. :cry:

Nie rycz...moge Ci moje odstapic...termin jakby dogodniejszy. Ja w zasadzie to juz moge nie obchodzic urodzin...tyyyle sie w zyciu naobchodzilam :roll:

Zosiu - zdrowko :)

...

ale Wy gupie jesteście, przecież życie zaczyna się po pięćdziesiątce :wink:

Ooo i tego trzymac sie bede ...Przez jakis jeszcze czas 8) A potem moze by tak...odliczac wstecz

:-?

Oprócz ateistów widzę na tym forum satanistów i bezbożników. Kończmy tą dyskusję

dyskusje mozna dopiero zacząć....a kolega jorg do ktorej grupy zwykl byl sie zaliczac?