jola_krzysiek 27.01.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ten się dopiero przyzwyczaja:http://patrz.pl/filmy/pies-w-butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciotka80 27.01.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Zdejmowanie butów przez gości jest nie na miejscu. też się z tym zgadzam, nie zmuszam nikogo do zdejowania butów- pozostawiam to kwestii wychowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 27.01.2010 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Burek z lapa w worku to jak gosc rozbuty Dla niego to taki sam dyskomfort. Kwestia przyzwyczajenia : http://img130.imageshack.us/img130/9383/obraz318.jpg W połowie pan,w połowie cham Wybór połówek dowolny-w zależności od zwyczajów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 27.01.2010 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Swoją droga piesek śliczny,tylko jakiś...niezdecydowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.01.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Kwestia przyzwyczajenia : Nie no, kochana? Kochany? - lapa w worku foliowym to jednak nie to samo co w miekkim kapciu Grzybicy sie mozna nabawic duszno, mokro...co to za komfort w worze maszerowac po chalupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.01.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ja na tym forum widzę raczej hedonistów! ... Bingo I korzystamy z umiarem, a czasem nawet bez umiaru z urokow i zycia i forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.01.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Swoją droga piesek śliczny,tylko jakiś...niezdecydowany Qurde..i jakby troszke do mojego Burka podobny http://images28.fotosik.pl/317/68746f2f83f4b016m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 27.01.2010 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 anSi -piękniusi ten Twój kudłacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 27.01.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Nigdy nie przyszłoby mi do głowy, by prosić księdza i ministrantów o zdjęcie butów. Zresztą nigdy też nie każę, podobnie jak niektórzy poprzednicy, zdejmować butów moim gościom. Jeśli jestem u kogoś, zdejmuję buty, ale nigdy nie korzystam z kapci (deptanych pewnie przez różnych ludzi- a raczej ich przepocone nogi). Wydaje mi się to niehigieniczne. A wracając do księdza- przecież nie chodzi po całym domu, a krótką ścieżkę po nim w minutę można umyć mopem. Spróbuj wyobrazić sobie, że masz do odwiedzenia np. 20 domów jednego dnia. W każdym zdejmujesz i zakładasz buty- sznurowane do tego Biorąc pod uwagę tegoroczne mrozy, na pewno mają na sobie tony ubrania. Nie jest to na pewno łatwe- zakładać i zdejmować buty w kilku warstwach ubrania i sutannie. Dla mnie to absurd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 27.01.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 W wymianie doświadczeń założyłam wątek o tym jak to wielgachne rachunki za prąd do mnie przychodzą Piszę o tym, bo chcę nadmienić,że z tego powodu był u nas wczoraj elektryk.On po wejściu do wiatrołapu(chłopak ok.25 lat), zaczął mocować się ze swoimi butami w celu zdjęcia ich Czyli jednak można Na nasze"mowy nie ma!",powiedział,że z jego strony też"mowy nie ma"i...zdjął.Pisalam już tu wcześniej,że nie byłoby mowy nawet o zdejmowaniu butów przez mojego księdza,gdyby on choć przez chwilę się zawahał,widząc stan swoich buciorów Chcę też nadmienić,że my również nie jesteśmy zatwardziałymi "Bukietami",ale czasami ,chyba z przekory,zachowujemy się w ten sposób.Szlag mnie trafia po prostu gdy widzę brak wyczucia u innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 a kto to "bukiet" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 27.01.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 malka http://www.youtube.com/watch?v=4jwvPgyc9Ns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 27.01.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Hi, hi - najlepszy Bukiet to z Hiacyntów. Swoją drogą ciekawe zjawisko: Iza sprytnie ztytułowała wątek, postawiła prowokacyjną tezę i 6 stron dyskusji o niczym. Pozdrawiam i podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 jak to o niczym jestem oburzona takimi stwierdzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 27.01.2010 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Są tu poruszane bardzo ważne sprawy ,dotyczące doczesności ,z perspektywy: -pani domu,czyt.Hiacynta Bukiet -pan domu,czyt.hrabia bez służby -filozofów wydaniu amatorskim -wsioków i miastowych -luzaków,czyt.artystycznych dusz Więcej się nie dopatrzyłam,poproszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.01.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ja księdzu butów zdejmować nie chciałam, ale razem z ministrantami naświnili jak niebosikie stworzenia zima i błoto robią swoje małż 10 minut przed ich przyjściem skończył pucować podłogę jak poszli od nowa mop i sruuu ale ja mam płytki to nie problem jak idę do kogoś to buty ściągam bo lubie a do mnie jak ktoś przychodzi mówię ze nie trzeba jak chce to sam ściąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Są tu poruszane bardzo ważne sprawy ,dotyczące doczesności ,z perspektywy: -pani domu,czyt.Hiacynta Bukiet -pan domu,czyt.hrabia bez służby -filozofów wydaniu amatorskim -wsioków i miastowych -luzaków,czyt.artystycznych dusz Więcej się nie dopatrzyłam,poproszę o pomoc jeszcze ateiści i szataniści i inni iści się przewijają ze swoimi bluźnierczymi ideami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 27.01.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Psia kość. Zwracam honor. Sprawy światopoglądowo istotne. Widocznie nie czytałem ze zrozumieniem [adekwatnym]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 jak tu cudownie i miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.01.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 A buraków zapomnieli wspomniec?! Phi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts