Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dlaczego ksiądz nie zdejmuje butów?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 481
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

u mnie we wsi kolęda odwołana ....... farorz się rozchorował :-?

chłop ma chyba ze 70 lat jakby miał buty zdejmować to skończyłby w Boże Ciało

a tak chodzi tylko do Trzech Króli i kolęduje ....... gratis

i tylko prosi żeby w mieszkaniach nie było za ciepło coby się nie przegrzał

Oooo, to tutaj tyle różnych różności się zagospodarzyło beze mnie? :o :D

Kurczę, kurczę, ja teraz nie wiem, czy ja jestem tylko ateistka, czy jeszcze bezbożnik i satanista. :roll:

No bo przecie miałam do piekła z Izą iść razem. :-?

Kapcie mi się dzisiaj na szwie rozwalili, muszę tera uważać, jak lezę. :evil:

AnSi, kochana - wszystkiego najlepszego, ja tam potwierdzam, że życie zaczyna się po czterdziestce i trwa do samego końca! :wink: :lol:

Jest pięknie, fruwają motyle!!! :D :D :D

Czy ja na to macanko i piątala to się spóźniłam, nie daj Boże? :roll:

Bo nie przeboleję normalnie, nawet świeże gazety ze sobą wzięłam...

http://www.polacygoole.com/images/gazety.jpg

No bo przecie miałam do piekła z Izą iść razem. :-?

Kapcie mi się dzisiaj na szwie rozwalili, muszę tera uważać, jak lezę. :evil:

AnSi, kochana - wszystkiego najlepszego, ja tam potwierdzam, że życie zaczyna się po czterdziestce i trwa do samego końca! :wink: :lol:

Jest pięknie, fruwają motyle!!! :D :D :D

DPS-poczekajmy z tym piekłem jeszcze.A nóż pozmieniają ilość gwiazdek(hotelowych)i trafim wyżej :roll: :D

AnSi-to jak ja czytam swój własny wewąt,że nie doczytałam, żeś Ty czterdziecha :o :D

Ja swoje lamenty będę niosła w czerwcu i mam nadzieję,że żaden ksiądz wtedy do mnie nie zawita

(w butach czy też boso) :D :D :wink:

Wąt(nie bójmy się nowych wyrażeń :wink: ) meandruje w kierunki "istyczne" niewątpliwie.I z tego powodu mam pytanie.Pisząc pracę o duszy ludzkiej w kontekście filozoficznym- mam siedzieć/stać w butach i garsonce po szyję czy może mogę w skarpetach i dresiku (lekko odbarwionym i rozwleczonym)? :wink: :roll: :D

Wąt(nie bójmy się nowych wyrażeń :wink: ) meandruje w kierunki "istyczne" niewątpliwie.I z tego powodu mam pytanie.Pisząc pracę o duszy ludzkiej w kontekście filozoficznym- mam siedzieć/stać w butach i garsonce po szyję czy może mogę w skarpetach i dresiku (lekko odbarwionym i rozwleczonym)? :wink: :roll: :D

zdecydowanie dres nie może być odbarwiony

zdecydowanie dres nie może być odbarwiony

Jest w tym coś optymistycznego: lepiej dres zabarwić bowiem, niż zwleczyć :wink: :D

Zdecydowanie w garsonce, aczkolwiek skarpety dopuszczalne do tego i nawet wskazane, jako że powinnas omówić wszystkie aspekty i meandry, a najlepiej je poznasz, nakładając przyodziewek z różnych zakątków rzeczywistości.

No, to ja tak w kontekście filozoficznym. :D

okazuje się, że daty mi się pomieszały i to dzisiaj przychodzi ksiądz :o

Sąsiadka mi przypomniała i przy okazji przyniosła wodę święconą.

W słoiku po majonezie babuni :D

Fajną mam sąsiadkę :)

AnSi - pozwolisz, że ja teraz tylko tak wstępnie Ci życzę,

a później złożę obficiej , bo teraz jakoś skupić się nie mogę, z powodu księdza.

Sąsiadka mi przypomniała i przy okazji przyniosła wodę święconą.

W słoiku po majonezie babuni :D

Fajną mam sąsiadkę :)

moja przyniosła w słoiku po pieczarkach :oops: , wody ledwo na dnie było, wylałam na talerzyk, postawiłam na stole...patrzę , a tam mój sierściuch poidło sobie zrobił :o

martwiłam się czy coś mu nie bedzie ,ale spoko,nadal popieprzony jest jak był :D znaczy jak 667 :wink: