iza mama gabora 27.01.2010 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 jak tu cudownie i miło Bo w kapciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.01.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 u mnie we wsi kolęda odwołana ....... farorz się rozchorował chłop ma chyba ze 70 lat jakby miał buty zdejmować to skończyłby w Boże Ciało a tak chodzi tylko do Trzech Króli i kolęduje ....... gratis i tylko prosi żeby w mieszkaniach nie było za ciepło coby się nie przegrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 jak tu cudownie i miło Bo w kapciach ja w skarpetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.01.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 jak tu cudownie i miło Bo w kapciach ja w skarpetach dziurawe czy posztopowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 jak tu cudownie i miło Bo w kapciach ja w skarpetach dziurawe czy posztopowane całe narciarskie, cieplutkie w kolorze grafit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 27.01.2010 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Czy narciarskie można sztopować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ja w ogóle nie sztopuję, grzybka nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 27.01.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Jak czyste to na szklance(tej od kawy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 szklanek kawowych nie mam może byc filizanka ? no to trzeba dziurę wyciąć i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Oooo, to tutaj tyle różnych różności się zagospodarzyło beze mnie? Kurczę, kurczę, ja teraz nie wiem, czy ja jestem tylko ateistka, czy jeszcze bezbożnik i satanista. No bo przecie miałam do piekła z Izą iść razem. Kapcie mi się dzisiaj na szwie rozwalili, muszę tera uważać, jak lezę. AnSi, kochana - wszystkiego najlepszego, ja tam potwierdzam, że życie zaczyna się po czterdziestce i trwa do samego końca! Jest pięknie, fruwają motyle!!! Czy ja na to macanko i piątala to się spóźniłam, nie daj Boże? Bo nie przeboleję normalnie, nawet świeże gazety ze sobą wzięłam... http://www.polacygoole.com/images/gazety.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 27.01.2010 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 No bo przecie miałam do piekła z Izą iść razem. Kapcie mi się dzisiaj na szwie rozwalili, muszę tera uważać, jak lezę. AnSi, kochana - wszystkiego najlepszego, ja tam potwierdzam, że życie zaczyna się po czterdziestce i trwa do samego końca! Jest pięknie, fruwają motyle!!! DPS-poczekajmy z tym piekłem jeszcze.A nóż pozmieniają ilość gwiazdek(hotelowych)i trafim wyżej AnSi-to jak ja czytam swój własny wewąt,że nie doczytałam, żeś Ty czterdziecha Ja swoje lamenty będę niosła w czerwcu i mam nadzieję,że żaden ksiądz wtedy do mnie nie zawita (w butach czy też boso) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 27.01.2010 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Czy ja na to macanko i piątala to się spóźniłam, nie daj Boże? Bo nie przeboleję normalnie, nawet świeże gazety ze sobą wzięłam... http://www.polacygoole.com/images/gazety.jpg Gazety zachodnie są.Jakiś papier lepsiejszy.Słabiej wchłaniają syf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 27.01.2010 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Wąt(nie bójmy się nowych wyrażeń ) meandruje w kierunki "istyczne" niewątpliwie.I z tego powodu mam pytanie.Pisząc pracę o duszy ludzkiej w kontekście filozoficznym- mam siedzieć/stać w butach i garsonce po szyję czy może mogę w skarpetach i dresiku (lekko odbarwionym i rozwleczonym)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Wąt(nie bójmy się nowych wyrażeń ) meandruje w kierunki "istyczne" niewątpliwie.I z tego powodu mam pytanie.Pisząc pracę o duszy ludzkiej w kontekście filozoficznym- mam siedzieć/stać w butach i garsonce po szyję czy może mogę w skarpetach i dresiku (lekko odbarwionym i rozwleczonym)? zdecydowanie dres nie może być odbarwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 27.01.2010 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Wąt(nie bójmy się nowych wyrażeń ) meandruje w kierunki "istyczne" niewątpliwie.I z tego powodu mam pytanie.Pisząc pracę o duszy ludzkiej w kontekście filozoficznym- mam siedzieć/stać w butach i garsonce po szyję czy może mogę w skarpetach i dresiku (lekko odbarwionym i rozwleczonym)? zdecydowanie dres nie może być odbarwiony Jest w tym coś optymistycznego: lepiej dres zabarwić bowiem, niż zwleczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Wąt(nie bójmy się nowych wyrażeń ) meandruje w kierunki "istyczne" niewątpliwie.I z tego powodu mam pytanie.Pisząc pracę o duszy ludzkiej w kontekście filozoficznym- mam siedzieć/stać w butach i garsonce po szyję czy może mogę w skarpetach i dresiku (lekko odbarwionym i rozwleczonym)? Zdecydowanie w garsonce, aczkolwiek skarpety dopuszczalne do tego i nawet wskazane, jako że powinnas omówić wszystkie aspekty i meandry, a najlepiej je poznasz, nakładając przyodziewek z różnych zakątków rzeczywistości. No, to ja tak w kontekście filozoficznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.01.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 okazuje się, że daty mi się pomieszały i to dzisiaj przychodzi ksiądz Sąsiadka mi przypomniała i przy okazji przyniosła wodę święconą. W słoiku po majonezie babuni Fajną mam sąsiadkę AnSi - pozwolisz, że ja teraz tylko tak wstępnie Ci życzę, a później złożę obficiej , bo teraz jakoś skupić się nie mogę, z powodu księdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 27.01.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Zochna powaliłaś mnie tym słoikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 27.01.2010 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Widać majonez Babuni wody święconej wody się nie boi. Zochna,patrz ino na buty kolędników i zdaj zaraz relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Sąsiadka mi przypomniała i przy okazji przyniosła wodę święconą. W słoiku po majonezie babuni Fajną mam sąsiadkę moja przyniosła w słoiku po pieczarkach , wody ledwo na dnie było, wylałam na talerzyk, postawiłam na stole...patrzę , a tam mój sierściuch poidło sobie zrobił martwiłam się czy coś mu nie bedzie ,ale spoko,nadal popieprzony jest jak był znaczy jak 667 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts