ziaba 27.01.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 W ferworze przeprowadzki gdzieś się zagubiło kropidło. No ładnie.. a tu wizyta. Proboszcz okazał się być przecudownie wesołym człowiekiem i problem rozwiązał choinkową gałązką. Do dziś nie mam kropidła. Za to dużo choinek na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.01.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 no, patrz- a ja mknęłam przez zaspy po kropidło. raport pokolędowy : myślę, że wypadłam dobrze, bo wzrok miałam skromnie opuszczony, wręcz wbity w podłogę- przynajmniej przez pierwsze 5 minut. Ksiądz miał fajne martensy, klasyki na porządnej słoninie W ogóle cały ksiądz był fajny, to już nie miałam serca mu mopa wciskać. I tym samym obyło się bez skandalu, niestety. Nawet ksiądz dyskretnie ziewał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.01.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Tak mi sie przypomnialo apropo chodzenia po koledze ... stoje na ganku i slysze jak ministranci na ulicy krzycza: - psze Ksiedza idziemy pod ... ale tu Pit-bul mieszka (sasiedzi maja Astke) Ksiadz - a gryzie? Ministranci - nie wiemy ale bedziemy Ksiedza oslaniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 27.01.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ze mna mieszka moja mama i tylko dlatego do nas zawita raz w roku. Mi sie w tym roku udało . taktycznie się spóźniłem . Zona się 'załapała" na końcówke wizyty Pytał się jej kiedy zobaczy nas razem w kościele ...niestety , narazie nie przewiduję żadnych ślubów i odpukać ,pogrzebów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.01.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Mohag super ministrant to bardzo ryzykowne zajęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.01.2010 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 No ladnie ...zaleglosci se narobilam...DPSiu - kiedy ja te gazety wszystkie przeczytam, cos ich tutaj naniosla Ksiedzowe markowe martensy to i mnie by oniesmielily, wiec nie dziwota Zochno, zes oczeta skromnie spuscila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ja sie dowiedzialam, ze ksiadz przychodzi jutro po poludniu - to znaczy do sasiadow przychodzi... Dowiedzialam sie w ten sposob: Slysze jakichs chlopakow na korytarzu klacych siarczyscie... Mowie do malza: o, ministranci chodza sie pytac kto przyjmie ksiedza. Malz taaakie oczy na mnie nieeee, jak klna to na pewno nie ministranci. Za chwile slysze k**^a tych mieszkan mamy jeszcze w ch&&j. Szczesc Boze, czy przyjmie pani ksiedza? Mam ochote jutro wyjsc na korytarz i poinformowac ksiedza jakich to ma fajnych ministrantow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 a ksiądz Ci odpowie "a po ch.j się k.rwa pani wtraca, skoro i tak nas nie przyjmuje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 No ladnie ...zaleglosci se narobilam...DPSiu - kiedy ja te gazety wszystkie przeczytam, cos ich tutaj naniosla Ksiedzowe markowe martensy to i mnie by oniesmielily, wiec nie dziwota Zochno, zes oczeta skromnie spuscila A takie martensy to i zobaczenia warte, więc chyba warto gazety wykorzystać... AnSi, ja tam przekonana jestem, że taka mądra kobitka, to w try miga przyczyta, a jakże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 28.01.2010 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 no, patrz- a ja mknęłam przez zaspy po kropidło. raport pokolędowy : myślę, że wypadłam dobrze, bo wzrok miałam skromnie opuszczony, wręcz wbity w podłogę- przynajmniej przez pierwsze 5 minut. Ksiądz miał fajne martensy, klasyki na porządnej słoninie W ogóle cały ksiądz był fajny, to już nie miałam serca mu mopa wciskać. I tym samym obyło się bez skandalu, niestety. Nawet ksiądz dyskretnie ziewał. Akurat! Patrzyłaś czy mu z tych martensów syf się nie leje!Przyznać się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.01.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 yyy...... co to są martensy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.01.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 A ksiadz dyskretnie ziewal, bo gazet Zochna nie rozlozyla.... Andre - pytasz - masz Dla Ciebie especially w kolorze pink http://stylio.pl/members/pictures/294/294898_l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 28.01.2010 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Szukałam,szukałam i znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.01.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Izo - no tak - powinnam byla wybrac martensy w kolorze - anielski blekit lub chociaz szarosc lucyfera. No i oczywiscie wikarego poprosic o rade, ktory kolor bylby stosowniejszy A tak... biedny Andre w rozowych trzewiczkach bedzie biegal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Domagam się innego obrazka, bo ten AnSiowy melduje mi że 404 - Not Found... Iza - Ty chyba masz rację, Zosia na te buty musowo patrzyła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 a ksiądz Ci odpowie "a po ch.j się k.rwa pani wtraca, skoro i tak nas nie przyjmuje" Swieta racja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.01.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Domagam się innego obrazka, bo ten AnSiowy melduje mi że 404 - Not Found... ... DPSiu - jak to "NOT FOUND", kiedy ja go found i ciagle see . I wcale nie przed oczyma duszy mojej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 No już próbowałam wkleić adres obrazka - 404... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 No już próbowałam wkleić adres obrazka - 404... u mnie dokładnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.01.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 A wiecie, ze i mi zniknal Juz wiem..to pewnie Andre ubral i poooszeeeedl w dluga Ale mam druga pare - dla gosci Widac ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts