andre59 28.01.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 A wiecie, ze i mi zniknal Juz wiem..to pewnie Andre ubral i poooszeeeedl w dluga Ale mam druga pare - dla gosci Widac ???? w różowych? no wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 No pewno, że teraz widać. Andre, ślicznie Ci w nich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.01.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Prawda? prawie , jak w rozowych okularach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jorg 29.01.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 To rozpoczynamy dalszą dyskusję bo widzę że niektórych ateistów spotkała kara -liczniki prądu kręca im sie w szleńczy sposób. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.01.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A jak z Twoim licznikiem jorg? Stoi? Kreci sie, zdechl? I czy jestes za, czy nawet przeciw? Ateista czy nihilista? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 29.01.2010 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 jorg- cudowny dowcip! Niebiański wręcz Gratuluję anielskiej cierpliwości w śledzeniu ateistycznego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.01.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ciekawa role we watku przpisales sobie jorg - dyrygenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.01.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 To rozpoczynamy dalszą dyskusję bo widzę że niektórych ateistów spotkała kara -liczniki prądu kręca im sie w szleńczy sposób. Pozdrawiam. przecież jak do tyłu, to nagroda a nie kara, coś Ci się popieprzyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 O matko i córko! Ateistka zostałam? Jorg, Ty na biskupa będziesz startował teraz czy od razu wyżej może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 29.01.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A ja ciebie Aga rozumiem w 100%. Sama jak do kogoś idę to ściągam buty - szczególnie w zimie, chyba że ktos wyraznie daje znac ze nie jest to konieczne. Mam duze opory przed wchodzeniem w budach do czyjegoś czyściutkiego domu i chyba prędzej spaliłabym się ze wstydu niż mialabym zostawiac za soba błotne ślady na wypolerowanych plytkach. Oczywiscie w lecie jest trochę inaczej, nie ma czym brudzic więc myślę ze można wchodzić w butach. Piszecie o zapachach....wydaje mi się że jezeli ktoś codziennie się myje i odpowiednio o siebie dba..to takich zapachów być nie powinno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.01.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 .... Mam duze opory przed wchodzeniem w budach do czyjegoś czyściutkiego domu i chyba prędzej spaliłabym się ze wstydu ... Nie no, kochana - w budach to juz przegiecie by bylo. Wystarczy - po ludzku -w butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 30.03.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Miałabym takie same opory przed wchodzeniem do czyjegoś domu w budach jak i w butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.03.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 W budach - rzeczywiscie glupio i, ale bez butow?..z obnazonymi stopami...w zyciu No chyba, ze do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.03.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 znowu kolęda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.03.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 no.....z wiosna wszystko budzi sie do zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 30.03.2010 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 A kto tam wie co nam zając do domu przytarga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 13.05.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 To moze trochę z innej beczki.Jakiś czas temu bylismy zaproszeni na spędzenie sylwestra organizowanego przez znajomych.Imprezka "kameralna"jakieś 30 osób.Wszystko byłoby ok gdyby nie prośba-zaraz po wejściu-gospodarzy o zdjęcie butów.Dla wszystkich gosci przygotowane były nawet "papcie o rozmiarze uniwersalnym".Tamtego widoku nie zapomnę do końca zycia:garnitury i sukienki wieczorowe a do tego te papcie-widok i samopoczucie gosci "super". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 13.05.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 a czym tu się przejmować, to jakiś pokaz mody był? Chciał tak i już, a jak ktoś ma problem z wyluzowaniem się to na imprezie bawić się za dobrze nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.05.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Bo gospodarze dbali o bezpieczeństwo gości - taki damski bucik z solidnym obcasem to może być całkiem groźna broń w rękach rozsierdzonej właścicielki. Może towarzystwo było niedobrane... Tylko czemu rozbuli też panów? Ich powinni raczej poprosić o zawieszenie kabur z zawartością w szafie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.05.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 wiem, po prostu trzeba robić pidzam-party. wtedy papucie będą jak najbardziej na miejscu, no i mniej do zdejmowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts