Agduś 05.01.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Agduś, ja też tak robie. I jak wracam do domu z siatami, to właże w butach, aby te siaty położyć i dopiero sie ide rozbierać do wiatrołapu. Mam w gotowości mop i najwyżej sobie nim pomacham jak ktoś zostawi ślady. Najwięcej śladów zostawia mój pies, który wpada do domu i oblatuje wszystkie pokoje To ja tak samo z tymi siatami. A psica kładzie się mokra po zabawie z koleżanką (obśliniona i wytarzana) na podłodze zostawiając największy ślad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 05.01.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 (edytowane) do WYKROTA Mnie sobie daruj. Pomyśl raczej o sobie. Ja wyrażam swoją opinię - możesz się z nią nie zgodzić. Ale to że mnie obrzucasz wyzwiskami to świadczy o twoim poziomie. Jak tu się ma najważniejsze przykazanie "kochaj bliźniego swego jak siebie samego" które przynosi do ciebie twój ksiądz po kolendzie? Pomyśl o tym jak będziesz robił rachunek sumienia przed spowiedzią. Edytowane 5 Stycznia 2011 przez panfotograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.01.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 .... Jeszcze rolnik prosto z pola ani facet od wykopu pod wodociąg nie próbowali mi w uwalonych gliną gumofilcach pakować się na parkiet .. nie dawno ekipa, która montowała u mnie odkurzacz centralny miała swoje laczki, nawet do wiatrołapu w butach nie wleźli, przebierali się w progu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 05.01.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 chyba ten sam był u mnie ten "mój" to nawet ogłosił, że kolęda nie jest obowiązkowa i jeżeli ktoś akurat pracuje w danym dniu to niech specjalnie nie bierze urlopu, bo urlop jest na wypoczynek, a jeżeli ma ktoś zaplanowany wypoczynek, to niech wypoczywa, bo "kolęda jest nieobowiązkowa" kasy nie bierze, kup nie wnosi, u mnie to chyba psy na drodze nie srają raz jednemu się zdarzyło na moim podjeździe to młody wziął łopatę i przeniósł sąsiadowi na wjazd (wtedy jedyny pies w najbliższym sąsiedztwie) dzieki Leszku za informację. Mnie właśnie jutro spotka ten zaszczyt. Ciebie juz pewnie spotkał, bo Twoja ulica Majowa już była. Ogólnie to ten nasz jest chyba spoko... chociaż dopiero mieszkam tu 4 miesiące. Czyli kasy nie bierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.01.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 do WYKROTA Ja wyrażam swoją opinię - możesz się z nią nie zgodzić. Ale to że mnie obrzucasz wyzwiskami to świadczy o twoim poziomie. Jak tu się ma najważniejsze przykazanie "kochaj bliźniego swego jak siebie samego" które przynosi do ciebie twój ksiądz po kolendzie? Pomyśl o tym jak będziesz robił rachunek sumienia przed spowiedzią. Po pierwsze - już wiele osób pisało to samo, co wykrot, lecz subtelniej - a reszta swoje. Nie dociera. Więc może trzeba własnie tak pisać niektórym, to zrozumieją Po drugie - Nie wiesz, czy wykrot chodzi do kościoła, ja nawet nie wiem, czy on księdza przyjmuje ale zakładając, że tak, to moze mieć religijną zonę, więc nie wyjeżdzaj z rzeczą tak osobistą, jak spowiedź, tym bardziej, że nie napisł nic, czego mógłby się wstydzić, choć przyznaję - forma mocna, może nawet za mocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.01.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 wyrkot dobrze i brutalnie to napisałeś, ale czasami tak trzeba, bo do niektórych zakutych łbów nie dociera. Także amalfi potwierdziła moje wcześniejsze słowa, że jak nam ksiądz przeszkadza to go nie zapraszamy. Tylko wiesz... Aby załatwić odmowę przyjęcia kolędy, to trzeba podać nazwisko i adres. Nie da się tego zrobić przy pomocy pseudonimu z FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 05.01.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 bufony z nosem zadartym wyżej niż sr..cie. Czy wy naprawdę nie macie pojęcia o dyplomacji, albo o elegancji??? Kuźwa, dla was wasze zasmrodzone, porzygane podłogi są wazniejsze, tak jak I wasze zasr..ne "ego" od odrobiny przyzwoitości. Co za wieśniaki! nie napisł nic, czego mógłby się wstydzić Nie napisał nic, czego mógłby się wstydzić?? Obrzuca innych wyzwiskami za które dostałby w zęby gdyby je powiedział na ulicy, a ty piszesz że nie ma się czego wstydzić. To ja się wstydzę że na forum zaglądają osoby o takim poziomie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.01.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Tylko wiesz... Aby załatwić odmowę przyjęcia kolędy, to trzeba podać nazwisko i adres. Nie da się tego zrobić przy pomocy pseudonimu z FM. :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 05.01.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Tylko wiesz... Aby załatwić odmowę przyjęcia kolędy, to trzeba podać nazwisko i adres. Nie da się tego zrobić przy pomocy pseudonimu z FM. No tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 U mnie byli dzisiaj w sile czterech chłopa. Całkiem miły młody ksiądz nabłocił najbardziej na świeżo (z okazji kolędy) umyty parkiet. Kiedy wyszli, rzuciłam komendę młodej, wzięła mopa, przetarła i było po problemie.Chyba niektórzy nie mają żadnych problemów, skoro szukają sobie takich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 05.01.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Po jakiego grzyba wpuszczasz, a potem na forum trombisz, że nie zdjęli butów. Weź sobie wyściel podłogę gazetami, albo folią i będzie git. Nie żyjemy w Japonii, ani też Twój dom, to nie meczet. To pisałem 21. 01.2010 i mam wrażenie, że przez rok dyskusja nie stała się bardziej rzeczowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.01.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Bo co tu myśleć jednym przeszkadza, innym nie A tak na marginesie u mnie prawie całą zimę błota brak - jest tylko śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 06.01.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 dlaczego ksiądz nie zdejmuje butów ? bo mu bebech za wielki urósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.01.2011 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 No właśnie Tak mi się to skojarzyło z powodu tegorocznej kolędy Wleźli w czwórkę:ksiądz,organista i dwóch tych co do mszy służą.Nie muszę chyba pisać co się działo po ich wyjściu Postanowiłam na drugi rok poprosić ich o zdjęcie obuwia i zastanawiam się czy warto zaczynać w ogóle?Jak myślicie? Swoją drogą-ciekawe jak wygląda ksiądz bez butów Znalazłem temat, przeczytałem, - i nasunęło mi się jedno - NIE WPUSZCZAJ W PRZYSZŁYM ROKU! Po prostu. Zamknij drzwi, pogaś światła i udawaj że Was nie ma. Pójdą sobie - słowo - nawet nie będą nachalnie szarpać klamką............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.01.2011 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Tylko wiesz... Aby załatwić odmowę przyjęcia kolędy, to trzeba podać nazwisko i adres. Nie da się tego zrobić przy pomocy pseudonimu z FM. nie ma czegoś takiego - nawet nie beda pukać - zawsze dzwonkiem dzwonią ministranci aby nie ostrzec ale powiadomić - że idzie ksiądz z kolędą - wszyscy powiadomieni albo drzwi uchylają albo zamykają. Zamkniete jednoznaczne, uchylone również - i tyle - nie kombinujcie, proszę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 08.01.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 U mnie ksiądz chodzi sam, bez ministrantów. Wychodzisz po niego przed bramę, a po wizycie odprowadzasz do sąsiada. A jeśli nie chcesz go widzieć, nie wpuszczasz i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 10.01.2011 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 ciekawe jak sie potoczyła autorce tegoroczna kolęda ??? Zajefajnie.Nie wpuściłam gościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 10.01.2011 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Znalazłem temat, przeczytałem, - i nasunęło mi się jedno - NIE WPUSZCZAJ W PRZYSZŁYM ROKU! Po prostu. Zamknij drzwi, pogaś światła i udawaj że Was nie ma. Pójdą sobie - słowo - nawet nie będą nachalnie szarpać klamką............. A dlaczego miałabym gasić światła i udawać,że mnie nie ma? Tak chowasz się przed swoimi gośćmi czy przed komornikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 10.01.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 iza mama gabora napisała: Zajefajnie.Nie wpuściłam gościa ... nie chciał zdjąć butów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 10.01.2011 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 panfotograf- nie dostał nawet takiej szansy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts