dusiek 02.02.2012 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Rozumiem, że wczoraj było zaćmienie słońca, ale dlaczego zaćmiło też umysł? Czy nic wam nie mówi to, że ksiądz po kolędzie przychodzi z wizytą oficjalną??? A jaka to różnica? Ano taka, że jak masz sąsiada policjanta, to gdy przychodzi pożyczyć szklankę cukru, to gdy nie zdejmie butów, to można go pogonić ścierką. Ale spróbuj go pogonić, gdy przychodzi Cię przesłuchać, boś obwiniony o kradzież roweru! On wtedy też przyjdzie oficjalnie! Ludzie małostkowi, bufony z nosem zadartym wyżej niż sr..cie. Czy wy naprawdę nie macie pojęcia o dyplomacji, albo o elegancji??? Ksiądz po kolędzie nie jest "zwykłym" człowiekiem, tak jak nie jest "zwykłym" człowiekiem prezydent Obama, kiedy przyjeżdza z wizytą oficjalną. Bo reprezentuje PAŃSTWO. a jak Obama jedzie na narty, to też mu czerwonych chodników nie rozkładają i orkiestra nie gra marsza. bo wtedy przyjechał PRYWATNIE, więc PAŃSTWA nie reprezentuje. To tak trudno pojąć??? Kuźwa, dla was wasze zasmrodzone, porzygane podłogi są wazniejsze, tak jak I wasze zasr..ne "ego" od odrobiny przyzwoitości. Co za wieśniaki! Gdzież takt, gdzie szczypta spolegliwości... Ale rozumiem, korona z głowy spada, gdy raz w roku przyjdzie wziąć w rękę mopa, albo odkurzacz. No bo "ja tu jestem panisko"!!! Wstyd. Po prostu wstyd. Podpisuje sie obiema" ryncami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alic 02.02.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Ja też się podpisuję pod powyższym postem,dodam jeszcze,ze nasz piesek towarzyszył nam przez całą kolędę,położył łep na kolanach księdza i patrzył mu w oczy i rozmowa zeszła na temat naszych ''mniejszych braci'' i nie widzę w tym niczego niestosownego,pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts