Mohag 22.01.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Fakt nie najgorzej to wyglada i do tego jestem zadowolona z jakosci - mam juz je 6 lat i wygladaja jak nowe. Jarkotowa, tak, tak zacznij od pelnej sciany ... nie zapomnij ze musisz zrobic dyletacje, czyli bedziesz potrzebowac klocki zeby zatrzymac ten odstep od sciany. Przy drzwiach moze sie okazac ze nie wyjdzie pelny panel i przy stuknieciu w nastepny panel w nastepnym rzedzie, rozejdzie Ci sie zlaczenie dwoch w pierwszym przy drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rybka74 20.02.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 piękne te panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bojka 15.09.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Fakt nie najgorzej to wyglada i do tego jestem zadowolona z jakosci - mam juz je 6 lat i wygladaja jak nowe. Jarkotowa, tak, tak zacznij od pelnej sciany ... nie zapomnij ze musisz zrobic dyletacje, czyli bedziesz potrzebowac klocki zeby zatrzymac ten odstep od sciany. Przy drzwiach moze sie okazac ze nie wyjdzie pelny panel i przy stuknieciu w nastepny panel w nastepnym rzedzie, rozejdzie Ci sie zlaczenie dwoch w pierwszym przy drzwiach. Mohag czy mógłbyś zdradzić co to są za panele? Firma i kolor. Przyznam, że są b. ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts