yaahoo 21.01.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 witam!!! ostatnio na alledrogo.pl znalazłem podnośnik do płyt gk firmy Modeo. Ma ktoś jakiekolwiek doświadczenie z tym urządzeniem? Cena jest bardzo konkurencyjna i dlatego boje się że jakość może być proporcjonalna. Z górydzięki za każdą sugestię. Pzdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 22.01.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Konto użytkownika Modeo zostało zawieszone. Jakiś link? Już znalazłem. Wygląda, że te za 800 zł to to samo co można kupić za 500 . Ja bym brał. Z czymś takim w pojedynkę jesteś wstanie zmontować sufit lub obłożyć skosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 23.01.2010 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Z czymś takim w pojedynkę jesteś wstanie zmontować sufit lub obłożyć skosy. Sufit tak, skosy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 23.01.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Sufit tak, skosy nie. Czemu skosów nie uda się wykonać przy pomocy tego urządzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaahoo 09.02.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 tez mi sie wydaje ze to to samo sadze ze na własny użytek spokojnie wytrzyma. rozmawiałem z przedstawicielem firmy Modeo dają gwarancję można sobie obejrzeć przed kupnem ale w poznaniu:(. Ja zamawiam kilku allegrowiczów pytałem którzy kupili i nie narzekają.Pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
out 09.02.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 do 1 domu to nie wiem czy się to opłaca, chyba, że by później sprzedać a skosy się da układać http://www.youtube.com/watch?v=8rZyb0zJ620 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 09.02.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 a "na własny użytek" to co konkretnie masz na myśli ? zrobienie sobie poddasza? jeśli tak to się nie opłaca, lepiej dwóch w miarę na chodzie żuli wziąć do noszenia i trzymania płyt na dzień,, taniej wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaahoo 09.02.2010 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 a "na własny użytek" to co konkretnie masz na myśli ? zrobienie sobie poddasza? jeśli tak to się nie opłaca, lepiej dwóch w miarę na chodzie żuli wziąć do noszenia i trzymania płyt na dzień,, taniej wyjdzie nie sądze żebym w jeden dzień przykręcił wszystkie płyty a żule to teraz w cenie są jak przedmówca stwierdził zawsze można sprzedać np za 300 zl a w moim przypadku jeśli mialbym się prosić o pomoc wolę wydać te 300 zł czy nawet 600 (jeśli nikt później ode mnie nie kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts