Relda1 25.08.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Kurcze u nas nie ma piachu, ale na głębokości ok.100cm jest woda. Szukamy koparki, która ma łychę szer. 40 lub 50 cm, a tu wszystkie do tej pory( czytaj 6) mają szersze. Nasze "majstry" niestety nie kopią. Mam nadzieję, że kogoś znajdziemy, bo chcemy zacząć w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 30.10.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Witam,za każdym razem jak zaglądam do waszego dziennika przekonuję się, że piękną dachówkę wybraliśmy:D.No i na przyszłość muszę zapamiętać nazwę lakobejcy.Wiesz, z tym łapaniem mysz przez koty to z moich obserwacji wynika, że jak kot jest najedzony, wyspany, zrelaksowany, to i myszę złapie:p.No i zdecydowanie lepsze w te klocki są kocice.Może uda się w przyszłym tygodniu zobaczyć choć część dachówki na naszym dachu, czyli w wydaniu czterospadowym. Oby:). Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 11.11.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Kolorek na elewacji śliczny, taki delikatny - Gratuluję!A co do energii... My podpisaliśmy umowę PGE w styczniu 2010. Zobowiązali się do wykonania łącza do końca stycznia 2012. Tymczasem w tym tygodniu otrzymaliśmy pismo z PGE, że mają problemy etc. oraz aneks do umowy, którym przesuwają termin przyłączenia na koniec kwietnia 2012. Ciekawe jak to się zakończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qnik111 11.11.2011 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Kolorek na elewacji śliczny, taki delikatny - Gratuluję! A co do energii... My podpisaliśmy umowę PGE w styczniu 2010. Zobowiązali się do wykonania łącza do końca stycznia 2012. Tymczasem w tym tygodniu otrzymaliśmy pismo z PGE, że mają problemy etc. oraz aneks do umowy, którym przesuwają termin przyłączenia na koniec kwietnia 2012. Ciekawe jak to się zakończy Tak wiem śledzę wasz dziennik wiem że jakiś tam prąd już macie więc nie jest źle. My jesteśmy na samym końcu naszej wioski więc tylko się cieszyć że " tak szybko" bo musieli rozbudować całą sieć z myślą o następnych domkach. Co do koloru to faktycznie jasny jednak na zdjęciach troszkę inny niż w rzeczywistości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 22.11.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 dziś dopiero do was zajrzałem - i tak się zastanawiam nad 2 rzeczami po1 czy złapali tego gamonia od płotu ?? i czy mieliście jeszcze jakieś inne przygody tego typu ??? po2 gdzie Wy mieszkacie że u was rosną grzyby :D ja byłem 2 razy w tym roku i echo a wam pod samym domem rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qnik111 27.11.2011 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Witam. Że złodzieja nie znajdą to ja wiedziałem, ale samo szukanie go przez policję chyba odstraszyło tego rodzaju gości. Mam nadzieję że nic więcej już nie zginie. Co do grzybków to faktycznie w tym roku kiepsko Na mojej działce były tylko 4 prawdziwki i kilka czerwonych muchomorów, może i nie jadalne, ale za to ładne:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 23.12.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Wesołych Świąt Pozdrawiam:) P.S.Jesienny liść u nas już leży, we wtorek kończą dachy:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qnik111 23.12.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Dzięki za życzenia Śledzę wasz dziennik Wesołych Świąt http://i1.fmix.pl/fmi531/ccf2b367000bded84ef4d67f/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Relda1 04.05.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Co tam słychać na budowie??? U nas praca idzie pełną parą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qnik111 04.05.2012 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Wiem, śledzę wasz dziennik Nasz dziennik jest mało aktualny mieszkamy od marca dom skończony, teraz robi się taras. jak się kiedyś zbiorę to wrzucę parę fotek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Relda1 17.06.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Czekam z niecierpliwością na fotki. Jak Wam się mieszka ? Trochę Wam zazdroszczę tej ciszy i spokoju(czyt. lasu) wokół domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 20.06.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 O proszę, pieronem poszło. Ja też czekam niecierpliwie na fotodowody. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts