papaj123 21.01.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Mam problem z grzejnikiem :Na wejściu jest zimny a na wyjściu jest ciepły. Grzeje dolna część. Odpowietrzanie daje chwilową poprawę i sytuacja znowu się powtarza.Proszę o pomoc i dziękuje z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 21.01.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 zawor jest sprawny odkreca sie bez problemow?moze kryza sie zamulila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert8888 05.02.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Mam problem z grzejnikiem : Na wejściu jest zimny a na wyjściu jest ciepły. Grzeje dolna część. Odpowietrzanie daje chwilową poprawę i sytuacja znowu się powtarza. Proszę o pomoc i dziękuje z góry. pomylony powrot z zasilaniem, stąd problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marika77 20.02.2010 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 ja tez się przychylam do tego, że hydraulik źle podpiął grzejnik. Zasilanie poszło w powrót a powrót w zasilanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrborkowski 25.02.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Dojście ciepła do grzejnika powinno być górą a odpływ z grzejnika winien być dołem .Grzejnik często może zapowietrzać się na górze wtedy trzeba wstawić odpowietrznik automat lub manualny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts