Nina81 21.01.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Po tym jak pękł mi wąż od pralki i zalałam całe mieszkanie, parkiet nadaje się do wymiany, bo remontować się nie opłaca (ma 40 lat). To było bezpośrednią przyczyną tego, że zdecydowałam się na remont. Wprowadziłam się do mieszkania jako studentka, na remont generalny nie starczyło, raptem na pomalowanie ścian, potem za zakup mebli i dodatków. Teraz czas na remont generalny. Mieszkanie ma niecałe 50 m.kw. Mój brat polecił mi to forum, jako najlepsze i wiarygodne źródło wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 21.01.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witam. Powodzenia w remoncie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 21.01.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 dziękuję już zaczęły się schody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.02.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Hejka! a jak się zmachasz to poczytaj o Ninie. Tutaj: http://forum.muratordom.pl/pamietnik-znaleziony-w-moskwie,t117548.htm PS. Mogę się zamienić. Mam 70 m kw, po remoncie. Parkiet tylko do cyklinowania i lakierowania. przekładać nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 03.02.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts